Şimdi Ara

*** SATILIK HP Pavilion dv6 GARANTİLİ(FİYAT DÜŞTÜ) ***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
4.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Merhaba ;

Şubat 2011 de aldığım notebook umu satmaya karar verdim. Ürün 2 yıl garantilidir ,1 senesi dolmuştur 1 sene daha garantisi mevcut. Tertemizdir ,kozmetik olarak 10 üzerinden 9,5 dur. Hala orjinal windows 7 home premium 64 bit kuruludur. Mühendislik işleri için kullanılmıştır. 1 yıl lisanslı kaspersky virüs programı vardı ,virüs bakımından temizdir. Recoverysi hala içinde (zaten hiç kurulmadı). Çantası ve orjinal lisanslı office 2007 öğrenci paketi hediyemdir.

Ürün resimleri kendine aittir.

*** SATILIK HP Pavilion dv6 GARANTİLİ(FİYAT DÜŞTÜ) ***  *** SATILIK HP Pavilion dv6 GARANTİLİ(FİYAT DÜŞTÜ) ***  *** SATILIK HP Pavilion dv6 GARANTİLİ(FİYAT DÜŞTÜ) ***

*** SATILIK HP Pavilion dv6 GARANTİLİ(FİYAT DÜŞTÜ) ***  *** SATILIK HP Pavilion dv6 GARANTİLİ(FİYAT DÜŞTÜ) ***  *** SATILIK HP Pavilion dv6 GARANTİLİ(FİYAT DÜŞTÜ) ***

0 fiyatları 2000 tl civarındadır benim istediğim fiyat 1250 tl dir pazarlık payı vardır

Notebook u özetlemek gerekirse ; ışıklı klavyesi ,güç tasarrufu olan intelin ekran kartı ve harici olarak dx 11 destekli ati hd5650 1 gb ekran kartı ,parmak okuyucu vardır.

Web sitelerine şifre ile giriş yerine parmak iziyle giriş yapılmasınada imkan sağlar.

Saygılarımla Herkese iyi forumlar...

Üretici: HP

Model ve Tür: Pavilion DV6-3114et - Laptop

İşlemci Türü: Intel Core i5 - Quad-Core

İşlemci Hızı: 560M 2.67 GHz (turbo boost ile 2.83 GHz), 3MB L3 Önbellek

Chip Set Özellikleri: Intel HM55 Express

Bellek - Ram: 4 GB dahili bellek PC3-8500 1333 MHZ DDR3 SDRAM - Max 8GB desteği

Grafik, Ekran Kartı: 1GB ATI Radeon 5650 HD - DirectX 11 destekli - Paylaşımlı, 2714 MB(paylaşım ile)

Ekran - Görüntü: 15.6" boyutunda 1366 x 768 piksel çözünürlük desteği

Harddisk - Sabit Disk Kapasitesi: 500GB boyut, 7200RPM hızı, kullanıcı değiştirebilir özelliği, Sata

Optik Sürücü: Çift Katman Destekli LightScribe SuperMulti DVD±R/RW

Kablosuz İletişim: 802.11b/g/n, Bluetooth 2.1+EDR

Boyutlar ve Ağırlık: 37.8 cm (En) x 24.5 cm (Boy) x 3.0-3.60 cm (Yükseklik) ve 2.49 Kg ağırlığında

Güç ve Batarya: 6-hücre Li-Ion Batarya, 90W AC Adaptör

Batarya (Pil) Ömrü ve Şarj Süresi: 3:00 Saat

Network ve Modem: 10/100/1000 Mbps dahili Ethernet arayüzü RJ45 - 56K faks modem

Ses Özellikleri: Dolby Advanced Audio özellikli Altec Lansing hoparlörler

Harici Portlar:

5-in-1 kart okuyucu MultiMedia kartları, Memory Stick, Memory Stick Pro, SDHC, SDXC kartları, xD pictures

1 Adet VGA Monitör çıkışı

4 adet USB 2.0 portu

1 adet RJ45 ethernet soketi

1 hoparlör çıkışı, 1 adet mikrofon girişi

Dahili Yazılımlar: HP MediaSmart, HP Setup, HP ****or, HP Support Assistant, HP ProtectSmart, Cyberlink DVD Suite, Windows Live uygulamaları, HP Oyun

Konsolu,Norton Online Backup, Adobe Reader, Adobe Flash Player, Microsoft Office 2010, Internet Explorer ve Live Messenger

İşletim Sistemi: Windows 7 Home Premium 64-bit

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FightForBeer -- 26 Ocak 2012; 19:32:00 >

• hayırlı işler aynı ürünün i7 işlemcilisini 1350 tl ye zor sattım bende şubat 2011 de almıştım bence 1250 ye cek fiyatı
    hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: canirtuk

hayırlı işler aynı ürünün i7 işlemcilisini 1350 tl ye zor sattım bende şubat 2011 de almıştım bence 1250 ye cek fiyatı
    hayırlı satışlar

Teşekkür ederim ,ciddi alıcılarla ciddi şekilde pazarlığımız olcaktır
  • tam aradığım gibi hayırlı satışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _grayder_ -- 21 Şubat 2012; 3:38:39 >
  • Fiyat düşerse düşünebilirim.Hayırlı satışlar takip.
  • takip, hayırlı satışlar
  • Pm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.