Şimdi Ara

Satılık HP G62 i5 Notebook Fiyat Düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
4.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihaz temiz kullanılmış olup tek kusuru resimlerde görüldüğü gibi sol alt köşede aldığı bir darbe vardır. Ancak cihazın hiç bir sorunu yoktur. Bir de touchpad'in orada kullanımdan dolayı hafif boya atması olayı vardır. Ancak başka hiç bir kusuru yoktur. Windows 7 Ultimate kurulu olup tüm fonksiyonları çalışır durumdadır. Notebook'un özellikleri şunlardır. Bugün ve Yarına özel fiyatı 500 TL'dir.

HP G62 Notebook
    İntel İ5 M460 İşlemci 2.53 GHZ
    6 GB DDR 3 Ram
    320 GB 7200 RPM Harddisk
    Ati Radeon HD 5470 Paylaşımsız Ekran Kartı
    Pili yeni olup 3 saate yakın notebook'u çalıştırmaktadır.
    Notebook Çantası ile beraber verilecektir. Cihazı uygun fiyattan satışa çıkarttığım için pazarlık için boşuna aramayınız. Cihazı kapıda ödeme vs diye gönderemem. İstanbul içi almak isteyenler deneyerek ve test ederek alabilirler. İstediğim fiyat 500 TL'dir.
     Satılık HP G62 i5 Notebook Fiyat Düştü Satılık HP G62 i5 Notebook Fiyat Düştü Satılık HP G62 i5 Notebook Fiyat Düştü Satılık HP G62 i5 Notebook Fiyat Düştü Satılık HP G62 i5 Notebook Fiyat Düştü Satılık HP G62 i5 Notebook Fiyat Düştü
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gentoure -- 2 Ekim 2014; 14:36:14 >

• 500 lira süper fiyat
  • Uygun fiyat verdim Cuma gününe kadar satılmaz ise Üniversiteye başlayan yiğenime hediye vermeyi planlıyorum.
  • h_sencel kullanıcısına yanıt
    Size katılamıyorum. Bimde ASUS laptop var 599 tl ye bundan kötü değil. Kozmetik durumu kötü 1. Nesil i5 işlemci, çok çok zayıf grafik kartı ile 500 tl malesef çok bu alet için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bim'de satılan notebook bu gözüküyor. Benim ürünümün İkinci el olması dışında benim sattığım ürünün başka dezavantajı yok. Bu bahsedilen ürün ile özellik olarakta en ufak alakası yok. Büyük ihtimal bu notebook'un harddiski 500 GB'dır ama 5400 RPM'dir. Ekran kartı bunun on board iken benim sattığım modelde Ati 5470 'dir ki onboard ekran kartından en az 2-3 kat daha performanslıdır. Bataryası 3 Cell benim ürünümde 6 cell. Bim'den alınan notebook ile alan kişi internet ve ofis işlerini ancak görür. O işlemcinin 1MB 'lık cache ile zaten başka bir iş yapılmaz.

Intel celeron N2830 işlemci
    Windows 8.1 (bing) işletim sistemi
    Intel HD grafik kartı
    2 GB bellek / 500 GB HDD
    ''15.6 HD ekran / 1366x768 piksel
    Bataryası 3 Cell

Intel Core i5 M 460 @ 2.53GHz 2,367 puan almış
    Intel Celeron N2830 @ 2.16GHz 1,028 puan almış.

• quote:

Orijinalden alıntı: hiickimse

Size katılamıyorum. Bimde ASUS laptop var 599 tl ye bundan kötü değil. Kozmetik durumu kötü 1. Nesil i5 işlemci, çok çok zayıf grafik kartı ile 500 tl malesef çok bu alet için.

Hocam bana kalırsa yanlışın var çünkü bimdeki asus notebook zaten celeron işlemcili. yani tartışmaya bile gerek yok ki :)
  • o laptopun hurdasını 300tl satıyorlar. çitasının klavyesinin bir fiyatlarına bakın sonra adama laf edin derim=) adam hakikaten hesaplı fiyat cekmiş hala laf ediyorsunuz. alemsiniz !

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satılık casper ultrabook 800 tl
    10 yıl önce açıldı
    [SATILDI] HP gaming laptop
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.