Şimdi Ara

Satılık HONDA Euro Civic 1,6 ILS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    imkanımız el werdikçe!
    bende honda fanatiğiyimdir bu arada...
  • Bir HONDA severin en zor anlarıdır aracını satması ..

Bu konuda üzüldüğümü söyleyebilirim , ancak yeni bir HONDA alacağın içinde sevindim

Hepimiz için en hayırlısı olsun diyelim ...

quote:

Orjinalden alıntı: delicem

bende ööle düşünüorum bakalım...
    imkanımız el werdikçe!
    bende honda fanatiğiyimdir bu arada...
  • güncell..
  • CEM ARKADAŞIM YENİ BİR FORUMUMUZ VAR İSTERSEN ARACINI ORADA TEŞHİR EDEBİLİRSİN .
  • olabilir belki ama ben foruma araba satmak için girmiorum,istersen,üyeliğin warsa sen bnm yerime oraya kopyala yapıştır yap?
    duamı alırsın
    quote:

Orjinalden alıntı: 34lvt53

CEM ARKADAŞIM YENİ BİR FORUMUMUZ VAR İSTERSEN ARACINI ORADA TEŞHİR EDEBİLİRSİN .
  • 115 lik 1,6 lardan mı?
  • araba satınca ne almayı düşünüyorsun
  • gerçekten temiz arabadır çünkü ben biliyorum cjp den......anlata anlata bitiremedi
  • walla yeni civic düşünüoruz,ama onunda hatcback glicek diolar önce sedanı da daha güzel,bakalım nolcak!
    quote:

Orjinalden alıntı: jeandan

araba satınca ne almayı düşünüyorsun
  • eywallah..
    quote:

Orjinalden alıntı: japon dostu

gerçekten temiz arabadır çünkü ben biliyorum cjp den......anlata anlata bitiremedi
  • quote:

ewt arkadaşlar bugün babamdan aldıım arabayı yenilemenn wakti geldi mesajından soora kullandığım 97 model euro civic in satılık olduğunu belirtmek isterim!

araç 115 hp,265000 km olup şu ana kadar hiç1 sorun çıkarmamıştır...bu arada km.nn fazlalığına aldanmayın motor kusursuz...

tüm bakımlarıserwiste yapılmıştır,isteyenler plakadan sorabilirler serwise!

sigara içilmemiştir,araç full tek eksiği kliması

özellikler:abs,sürücü ve yolcu hawa yastığı,otm. vites,4 cam kumandalı,immobilizer,sunroof

ilgilenen arkadaşlar için tel. no:0544 664 08 99

fiyat:12bin ytl...

bu arada plaka istanbullu olmam nedeniyle 34 fakat öörenci olduum için şuan kayseride bulunuorum,araçta burada,gerçi yer farketmez nereye satılacağı ama aracı görmek isteyen olursa die yazdım!

1de sağ ön tarafta kapının hemen önünde,yan sinyal lambasının bulunduğu parça 1 köpek yüzünden boyanmak zorunda kaldı,yolda giderken yandan köpek çarpmıştı,çok diil ama 1az içeri girmişti,kaportacıda düzeltmek için çekiç vurunca boyanmak zorunda kaldı!

buda pek kaza sayılmadığı için araca kazasız diyebilirim!

dewamlı kullandığım 1 araç olduu için ne isterseniz sorabilirsiniz araç hakkında!

şmdiden herkese teşekkürler!!!

buraya yazsaydın toplu şekilde ilanlar karışmamış olrdu belki daa cok ilgi görürdü
    http://forum.donanimhaber.com/m_5504685/tm.htm

• ii bak oraya...
    quote:

Orjinalden alıntı: ahmetdede

quote:

ewt arkadaşlar bugün babamdan aldıım arabayı yenilemenn wakti geldi mesajından soora kullandığım 97 model euro civic in satılık olduğunu belirtmek isterim!

araç 115 hp,265000 km olup şu ana kadar hiç1 sorun çıkarmamıştır...bu arada km.nn fazlalığına aldanmayın motor kusursuz...

tüm bakımlarıserwiste yapılmıştır,isteyenler plakadan sorabilirler serwise!

sigara içilmemiştir,araç full tek eksiği kliması

özellikler:abs,sürücü ve yolcu hawa yastığı,otm. vites,4 cam kumandalı,immobilizer,sunroof

ilgilenen arkadaşlar için tel. no:0544 664 08 99

fiyat:12bin ytl...

bu arada plaka istanbullu olmam nedeniyle 34 fakat öörenci olduum için şuan kayseride bulunuorum,araçta burada,gerçi yer farketmez nereye satılacağı ama aracı görmek isteyen olursa die yazdım!

1de sağ ön tarafta kapının hemen önünde,yan sinyal lambasının bulunduğu parça 1 köpek yüzünden boyanmak zorunda kaldı,yolda giderken yandan köpek çarpmıştı,çok diil ama 1az içeri girmişti,kaportacıda düzeltmek için çekiç vurunca boyanmak zorunda kaldı!

buda pek kaza sayılmadığı için araca kazasız diyebilirim!

dewamlı kullandığım 1 araç olduu için ne isterseniz sorabilirsiniz araç hakkında!

şmdiden herkese teşekkürler!!!

buraya yazsaydın toplu şekilde ilanlar karışmamış olrdu belki daa cok ilgi görürdü
    http://forum.donanimhaber.com/m_5504685/tm.htm

• güncel..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.