bende ööle düşünüorum bakalım... imkanımız el werdikçe! bende honda fanatiğiyimdir bu arada...
Bir HONDA severin en zor anlarıdır aracını satması ..
Bu konuda üzüldüğümü söyleyebilirim , ancak yeni bir HONDA alacağın içinde sevindim
Hepimiz için en hayırlısı olsun diyelim ...
quote:
Orjinalden alıntı: delicem
bende ööle düşünüorum bakalım... imkanımız el werdikçe! bende honda fanatiğiyimdir bu arada...
güncell..
CEM ARKADAŞIM YENİ BİR FORUMUMUZ VAR İSTERSEN ARACINI ORADA TEŞHİR EDEBİLİRSİN .
olabilir belki ama ben foruma araba satmak için girmiorum,istersen,üyeliğin warsa sen bnm yerime oraya kopyala yapıştır yap? duamı alırsın
quote:
Orjinalden alıntı: 34lvt53
CEM ARKADAŞIM YENİ BİR FORUMUMUZ VAR İSTERSEN ARACINI ORADA TEŞHİR EDEBİLİRSİN .
115 lik 1,6 lardan mı?
araba satınca ne almayı düşünüyorsun
gerçekten temiz arabadır çünkü ben biliyorum cjp den......anlata anlata bitiremedi
walla yeni civic düşünüoruz,ama onunda hatcback glicek diolar önce sedanı da daha güzel,bakalım nolcak!
quote:
Orjinalden alıntı: jeandan
araba satınca ne almayı düşünüyorsun
eywallah..
quote:
Orjinalden alıntı: japon dostu
gerçekten temiz arabadır çünkü ben biliyorum cjp den......anlata anlata bitiremedi
quote:
Orjinalden alıntı: delicem
ewt arkadaşlar bugün babamdan aldıım arabayı yenilemenn wakti geldi mesajından soora kullandığım 97 model euro civic in satılık olduğunu belirtmek isterim!
araç 115 hp,265000 km olup şu ana kadar hiç1 sorun çıkarmamıştır...bu arada km.nn fazlalığına aldanmayın motor kusursuz...
tüm bakımlarıserwiste yapılmıştır,isteyenler plakadan sorabilirler serwise!
sigara içilmemiştir,araç full tek eksiği kliması
özellikler:abs,sürücü ve yolcu hawa yastığı,otm. vites,4 cam kumandalı,immobilizer,sunroof
ilgilenen arkadaşlar için tel. no:0544 664 08 99
fiyat:12bin ytl...
bu arada plaka istanbullu olmam nedeniyle 34 fakat öörenci olduum için şuan kayseride bulunuorum,araçta burada,gerçi yer farketmez nereye satılacağı ama aracı görmek isteyen olursa die yazdım!
1de sağ ön tarafta kapının hemen önünde,yan sinyal lambasının bulunduğu parça 1 köpek yüzünden boyanmak zorunda kaldı,yolda giderken yandan köpek çarpmıştı,çok diil ama 1az içeri girmişti,kaportacıda düzeltmek için çekiç vurunca boyanmak zorunda kaldı!
buda pek kaza sayılmadığı için araca kazasız diyebilirim!
dewamlı kullandığım 1 araç olduu için ne isterseniz sorabilirsiniz araç hakkında!
ewt arkadaşlar bugün babamdan aldıım arabayı yenilemenn wakti geldi mesajından soora kullandığım 97 model euro civic in satılık olduğunu belirtmek isterim!
araç 115 hp,265000 km olup şu ana kadar hiç1 sorun çıkarmamıştır...bu arada km.nn fazlalığına aldanmayın motor kusursuz...
tüm bakımlarıserwiste yapılmıştır,isteyenler plakadan sorabilirler serwise!
sigara içilmemiştir,araç full tek eksiği kliması
özellikler:abs,sürücü ve yolcu hawa yastığı,otm. vites,4 cam kumandalı,immobilizer,sunroof
ilgilenen arkadaşlar için tel. no:0544 664 08 99
fiyat:12bin ytl...
bu arada plaka istanbullu olmam nedeniyle 34 fakat öörenci olduum için şuan kayseride bulunuorum,araçta burada,gerçi yer farketmez nereye satılacağı ama aracı görmek isteyen olursa die yazdım!
1de sağ ön tarafta kapının hemen önünde,yan sinyal lambasının bulunduğu parça 1 köpek yüzünden boyanmak zorunda kaldı,yolda giderken yandan köpek çarpmıştı,çok diil ama 1az içeri girmişti,kaportacıda düzeltmek için çekiç vurunca boyanmak zorunda kaldı!
buda pek kaza sayılmadığı için araca kazasız diyebilirim!
dewamlı kullandığım 1 araç olduu için ne isterseniz sorabilirsiniz araç hakkında!