Şimdi Ara

SATILIK HONDA CITY 21.750 tl (Satılmıştır)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Açıklama

"Aracı 2011'de aldım. Gerekli bakımlarını her 10.000 km'de bir yaptırdım. Aldığımdan beri beni hiç üzmedi.

Ufak çarpmalara bağlı olarak arabada düzeltmeler olmuştur. Ereğli'yi bilenler için söylüyorum Aycity alışveriş merkezinin kapalı otoparkı malumunuz. Otoparkta farklı zamanlar iki kez sürtmeden dolayı lokal boya yapıldı.

1.800 tl civarında gözüken kaza ön tampon değişmesidir. Kamyon sağa kontrolsüz dönerken yanında bulunan aracımın tamponunu çekerek tırnaklarını kırdı ve zedeledi. Bu yüzden değiştirmek zorunda kaldılar.
    Hasarlar kasko tarafından serviste yapılmıştır.

Aracın bir problemi yoktur. Lastikler yenidir (2.000 km kullanıldı). Muayenesi 2015 senesine kadar devam etmektedir. Alıcısına şimdiden hayırlı olsun.
    Sorgulama yapmanız için plaka açık, İsteyene şase numarasını mesaj atarım."

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-satilik-honda-city-175639126/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marmaratic -- 27 Ağustos 2014; 12:35:06 >

• İstanbulda olsa düşünürdüm.Aradığım araç :)
  • Buyrun gelin misafirimiz olun hocam uzak değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marmaratic -- 17 Ağustos 2014; 18:46:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :) Sağolasın o kadar zamanım yok, olsa gelirim :)
  • Umarım gönlünüzce bir araç bulursunuz, selamlar

• inş bulurum :) Sizede hayırlı satışlar
  • Ben de bi ara city aliyodum ama netteki bazi olumsuz yorumlardan etkilenip vazgectim sonra tekrar city alayim dedim bu sefer temiz bulamadim. Sonucta honda yani. Acemi surucu olmasam ben de dusunurdum ama arabayi Denizliye getirmem cok zor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aliriza81 kullanıcısına yanıt
    Umarım istediğiniz gibi bir araç bulursunuz hocam.

City sorunsuz bir araç. Lpg ilede uyumlu az yakıyor. İçi fiyatına göre çok güzel. Yumuşak süspansiyonlar var rahat. Donanımıda yeterli.

Kötü olarak yol tutuşunu en başta söyleyebiliriz. Oda bu sınıf bir araç için standart aslında. Birde ben dış tasarımını hiç beğenmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

Buyrun gelin misafirimiz olun hocam uzak değil.

19a verirseniz almak isterim.

• serhatcn kullanıcısına yanıt
    Teklifiniz için teşekkürler yarın bir arkadaş bakacak hayırlısı.

• Günceldir arkadaşlar. Bakacak olan kişi gelmedi. Gelmeyeceğim deme zahmetinde bile bulunmadı. Haybeye o kadar insanı geri çevirdik.

• Son fiyat nedir

• serhatcn kullanıcısına yanıt
    Sizin düşündüğünüz fiyatlara inmeyecek hocam. Zaten fiyat uygun.

• Bu aracta ABS nasıl olmaz anlamıs degilim.. ABS tekerlek gibi standart olmalı artık cok ilginc hondaya yakısmadı :) ABS işaretlememişsiniz o sebeple sasırdım ki ABS gercekten yoksa ilginc gercekten..
    Bu arada fiyatınız uygun ve kücük bir pazarlıkla daha güzel olacaktır..
  • mathematiche kullanıcısına yanıt
    Uyarınız için çok sağ olun hocam unutmuşuz işaretlemeyi.

İlanı düzenliyorum. Pazarlık payı vardır yazısınıda sileceğim bugün çok sinirlendim.

Bir tane adam geldi baktırdık ettik, bankaya gideceğiz. Abi hesapta tam 20.500 var diğer masraflar bana ait demez mi ? Kardeşim dedim fiyat zaten uygun. Alıcının gönlü olsun diye 250 lirayıda düşürelim diye yazdık. Aldığım cevabı yazıyorum direk "abi pazarlık var diye yazıp milleti çekiyorsunuz az değilsiniz." Dedim kardeş selametle.

Telefonda gelen teklifleri söylemiyorum bile. Tecrübe oldu bizede. Bundan sonra son fiyat neyse onu yazıp altına not düşeceğim son fiyat diye. Zaten aceleyle ilan verdik hata oldu piyasanın altında yazmak. Arayıp fiyat neden ucuz bir sorun mu var diyen bile oldu.

Burayada yazayım sevgili arkadaşlarım son fiyat 21.500 (yanlış yazmışım) liradır. Selamlar herkese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marmaratic -- 27 Ağustos 2014; 12:47:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

Uyarınız için çok sağ olun hocam unutmuşuz işaretlemeyi.

İlanı düzenliyorum. Pazarlık payı vardır yazısınıda sileceğim bugün çok sinirlendim.

Bir tane adam geldi baktırdık ettik, bankaya gideceğiz. Abi hesapta tam 20.500 var diğer masraflar bana ait demez mi ? Kardeşim dedim fiyat zaten uygun. Alıcının gönlü olsun diye 250 lirayıda düşürelim diye yazdık. Aldığım cevabı yazıyorum direk "abi pazarlık var diye yazıp milleti çekiyorsunuz az değilsiniz." Dedim kardeş selametle.

Telefonda gelen teklifleri söylemiyorum bile. Tecrübe oldu bizede. Bundan sonra son fiyat neyse onu yazıp altına not düşeceğim son fiyat diye. Zaten aceleyle ilan verdik hata oldu piyasanın altında yazmak. Arayıp fiyat neden ucuz bir sorun mu var diyen bile oldu.

Burayada yazayım sevgili arkadaşlarım son fiyat 20.500 liradır. Selamlar herkese.

Ben de aracımı bugün sattım yeni bir arac arayıs icindeyim.. sizin aracı da bir arastırayım.. özelden genel olarak özelliklerini ve yakısını yazabilirseniz cok memnun olurum..

• mathematiche kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Araçla ilgili bildiklerimi buraya yazayım diğer arkadaşlarda faydalansın.

Araç kuzenimin olduğu için kısa süreli kullanımla ilgili deneyimlerimi yazayım.

Süspansiyonlar yumuşak. Kasis çukur vb hissettirmiyor. Sessiz çalışıyor. Öyle çok fazla yaylanma altın sürtme falan gibi bir durum yok tabi. Yol tutuş b segmenti 2006 model bir araç için normal. Yumuşak süspansiyonlar olduğu için kesinlikle bir focus 1 yada astra g gibi yol tutmuyor. Honda nın marka karakteri bu yönde zaten.

Görüş açıları iyi, vites geçişleri yumuşak. Kullanımı kolay. Debriyaj yukarıda kavrıyor.

Motor lpg ile uyumlu. Benim gözlemlediğim kadarıyla şehir içi 10 litre lpg yakıyor. 35 kuruş civarı. Tabi tüketim kullanıma güzergaha göre değişkenlik gösterir. Ben sakin kullanırım ama bulunduğumuz yer küçük, kalabalık bol ışıklı ve bol eğimli bir yer. Kendi aracımda ortalama hızım 22 km/h oradan hesap edebilirsiniz. Şehirler arası kullanmadım ama kuzenin anlattığı kadarıyla az yaktığını biliyorum.

Bagaj çok büyük değil, b sınıfı için yeterli. İç mekan bej döşeme. İç mekanda c segmentinde gibi hissediyorsunuz. Direksiyon yumuşak. İç mekan bu araçta en başarılı bulduğum yer benim. Dış tasarım görece olarak bana hitap etmiyor, hb arabalar daha çok hoşuma gidiyor. Örneğin jazz. Onunda bagajı sıkıntı tabi.

Lastik sesi ve rüzgar sesi alıyor içeri. Honda'nın karakteristik özelliği maalesef. Clionun kabini daha sessiz.

Müzik sistemi vasat. Bir clio'da yaris te feista da çok mu iyi, hayır onlardada vasat. Yani standart bir b sınıfı, beklentiniz olmasın.

Özetle bir çok kişinin beklentisini karşılayabilecek bir model city. Yukarıdaki kıyaslamaları yaparken clio 3, fiesta ve yarisi kıstas alarak yaptım. Emsal olarak bunları kullandım sadece.

Aklınıza başka bir şey takılırsa ilandaki numaradan kuzenime ulaşabilirsiniz. Öğretmendir kendisi, anlatmaktan rahatsız olacağını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marmaratic -- 20 Ağustos 2014; 22:42:32 >

• Yazmayı unutmuşum, pm geliyor arada. Araç satılmıştır arkadaşlar ilginize teşekkürler.

• Marmaratic M kullanıcısına yanıt
    Hocam ne kadara sattınız?

• sirkesurat S kullanıcısına yanıt
    21.500 lira hocam. Klima gazını ve debriyaj balatasınıda değiştirip verdim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.