Şimdi Ara

Satılık HIS HD 4870 IceQ 4+ Turbo GDDR5 Satılıktır!!! Sadece 100TL!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
3
Favori
2.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HIS HD 4870 IceQ 4+ Turbo 512MB (256bit) GDDR5 PCIe

ürün sıradan 4870 ile aynı değildir. IceQ dur.Özel Soğutmalıdır.

Ürünün hiç bir sorunu yoktur.

Ürünün kendi resimleri eklenmiştir

Fiyat : 100TL

ürün linki ;

http://www.hisdigital.com/un/product2-413.shtml

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sener3e -- 17 Kasım 2013; 15:48:11 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Alıp cf yapasım geldi şimdi hocam :) Hayırlı satışlar iyi fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LecterHannibal -- 18 Ekim 2013; 1:45:05 >
  • LecterHannibal kullanıcısına yanıt
    teşekkürler.

gerçekten çok güzel bir karttır.fiyatları uygun tutmaya çalıştım.

• Sapphire Toxic HD4870 512Mb özel sağutmalısını sattm 100TL den. Bir çok talibi olmuştu açıkcası Sizin kartta yakın zamanda satılır diye düşünüyorum.

Herkesin kafası 512Mb olmasına takılıyor.

Almayı düşünen arkadaşlar. 512Mb modeller özel tasarımdır ve 1Gb olan modele göre daha yüksek hızlarda, daha serin çalışır

Performans olarak, Crysis 1, Crysis Warhead, Crysis 2'yi Full ayarlarda bitirdim Tabi AA açmadım ve monitörüm 1280*1024.
    Ortalama 35-55Fps arası gayet akıcı bir şekilde oynatabiliyor.

Hayırlı Satışlar. Umarım faydası olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dangerousx -- 27 Ekim 2013; 15:04:46 >

• Dangerousx kullanıcısına yanıt
    dostum teşekkür ederim değerli yorumların için.

kart gerçekten çok güzel bir kart.aslında istekler oldu da sanalpazar üzerinden.sanalpazar kullanmadığım için satış olmadı.

katın en önemli farkı his marka olması ve özel soğutuculu olması.

• Hayirli satislar takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende de vardı...kıyamamıştım satmaya ama sattım.... çok güzel bir karttır.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayırlı satışlar takip
  • Highpower gerçek 430 watt psu ile sorunsuz çalışır mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 430Watt gerçekten verebiliyorsa çalışır hocam tam yükte 280Watt çeker bu kart. Diğer kalan parçaların için 150Watt kalıyor boşta Kıta kıt yeter sanırım ama 500+ power almanızı öneririm.

Ben Corsair CX400 watt ile 1.5 Sene sorunsuz kullandım. 400Watt PSU 12v kanalı 30 Amper yani ekran kartına 360Watt güç verebiliyor bendeki power.

12Volt kanalı çok önemlidir. Sizin power 12V kanalından kaç amper kaç watt veriyor bir bakın derim. Kimi power 15-18Amper anca veriyor 450-500watt olmasına rağmen. Gidip 5Volt kanalına 30 Amper weriyor. Bu tarz güç kaynaklarını kullanmamanızı öneririm. Güçlü ekran kartları için her zaman 12Volt kanalının amperi yüksek olan power kullanın

Bu kart 2 Adet 6 pin 12Volt kanalına bağlı güç ister

• Baktım tek 6 pin PCI E pin var 12 volt ve 25A güç veriyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • elimde gigabyte' ın 420 watt lık modeli var, yedek olarak 2. el almıştım.

şu sistemde denendi ve 2 saat kadar çalıştırıldı vede oyun oynandı ( L4dead2 yüksek ayarlarda )
    hiç bir sorunla karşılaşmadım, power sisteme 338 watt verebiliyor ( adı 420 w olsada sisteme verebildiği güç önemlidir ) + aktif pfc li

eğer kaliteli bir power alırsanız sorun olmaz 400 watt ve üstü isimlendirilmiş olup sisteme en azından 350 watt ve üstü güç verebilenler.
    kasa ile gelen güç kaynaklarınada dikkat edin örneğin high power ın (dı sanırım) 550watt bir powerı entegre halde bir kasa ile satılıyordu
    ama çok yetersizdi sisteme 336 yada 360 w mı ne veriyordu, yani isme değil etiketteki 12v kanallarından sağlanabilen watt toplamına bakın.

sistem şudur:

bord: asus 890 g pro/usb3
    cpu: amd fx 6100
    ram: 2x2 gb gskill cl7
    vga: asus hd 7850 1 gb
    hdd: 1 tb wd black + 2 tb wd black
    ses kartı: creative racon 3D
    1 klv
    1 Mouse
    1 DVD-rom
    1 usb card reader
    1 hdd fan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLCplayer -- 3 Kasım 2013; 22:48:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dangerousx

tam yükte 280Watt çeker bu kart. Diğer kalan parçaların için 150Watt kalıyor boşta

280w olsa olsa komple sistemin tüketimidir. ekran kartı anca onun yarısı kadar tüketir.

quote:

Orijinalden alıntı: gkslrdgn

Baktım tek 6 pin PCI E pin var 12 volt ve 25A güç veriyor.

25x12 = 300w yapıyor. işlemciniz aşırı güç tüketen bir model değilse yetecektir. ben 18A 250w psu ile 4770 kullanıyorum. ek 6 pin için de dönüştürücü kullanabilirsiniz ben de öyle kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ralfuser -- 15 Kasım 2013; 3:25:44 >
  • ralfuser R kullanıcısına yanıt
    Hocam bu kart bildiğiniz HD4870 gibi değil. Çift 6 pin ister ve güç tüketimi biraz daha fazladır

Bu verdiğim resim, düz HD4870 içindir. Arkadaşın kartı 400-410Watt tüketir sistemle beraber.

• Dangerousx kullanıcısına yanıt
    dostum o psu calculator zıkkımlarına fazla güvenme, bu işleri test siteleri çözer. bak sana iki link buldum: (link 1) (link 2) birinci linkte komple sistem tüketimi oyun esnasında 250w olarak tespit edilmiş i7 940 stok mhz ile turbo kapalı modunda. ikinci linkte ise benchmark esnasında 370 watt gözüküyor. 370 watt bulunan incelemeden bir bölümü türkçeye çevirerek veriyorum:

"işlemcimiz i7 965 ve 3.7ghz'e overclock edildi. bununla beraber anakart ve işlemci için güç tasarrufu seçeneklerini iptal ettik. şunu söyleyebilirim ki bu ayarlar ve overclock dolayısıyla normal bir sistemden yaklaşık olarak 100w fazla tüketiyoruz. bunu aklınızda bulundurun"

bu arada bir başka incelemede 330w bulunmuş bunlar da o.c.'li i7 940 kullanmış, yalnız bu incelemenin esas farkı, burda referans tasarımla ilandaki ürün bir arada verilmiş ve ilandaki ürün 5-10w daha az tüketiyor. sizin söylediğinizin tam aksi yani. (link 3)

• ralfuser R kullanıcısına yanıt
    Aslında siz 370 watt bulmuşsunuz, msi sitesinde de zaten maximum alınan değerler hesaplanmış. Yanı aşağı yukarı aynı değerleri veriyor msi sitesi. Tabiki en mantıklısı test sistemlerini inceleyenlerin verdiği sonuçlardır. Burada size katılıyorum.

Bu kart sistem dahilinde 350Watt çekiyor farzedelim. Uyduruk bir 400Watt power olsa, uzun süreli kullanımda ciddi sorunlara yol açabilir. Ucuz bir power sürekli saatlerce 350Watt sağlıklı bir şekilde veremez.

Kartı alıcak arkadaş mesela şuan benim kullandığım Corsair Cx400 watt 12v 30A tarzında bir power kullanırsa, hiç sorun yaşamaz. Ama gider Frisby - pegasus - vs.. 400 watt ucuz power ile kullanırsa, eminim elinde patlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dangerousx

Bu kart sistem dahilinde 350Watt çekiyor farzedelim.

işte ilk mesajımda da onu dedim bu kartın sistemle beraber 300+ çekebilmesi için 130w tdp'li bir işlemci + overclock olması gerekiyor. kolay değil yani 300+ çekmesi. böyle bir gerekliliği yoksa alacak adam durup dururken niye psu masrafı yapsın. ben 25A psu'm olsa hiç düşünmem takar kullanırım açıkçası.
  • ürün "TheNecromancer" arkadaşımıza yarın kargolanmak üzere satılacaktır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.