Şimdi Ara

SATILIK, High Power 500w psu HP-500-A12S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Psu'yu hesaba katmadan mal gibi gaza gelip Vatan'dan kampanyalı Sapphire R9 280 ekran kartını alınca, sistemin salahiyeti adına yeni bir psu almak şart oldu Bu sebeple elimdeki High Power 500w'lık psu'yu satıyorum. Modeli HP-500-A12S. Fiyatı da 60 TL.

http://uk.hardware.info/productinfo/63218/high-power-hp-500-a12s-500w#tab:photos

Ürünü 3 yıl önce Vatan Bilgisayardan almıştım hali ile garantisi bitti. Psu'nun kutusu da hala duruyor. Ürün normal bir şekilde hatta seyrek şekilde kullanılmıştır. Özellikle son 2-3 senedir yoğun şekilde çalıştığımdan ve 1 sene önce evlendiğimden pc'de oyun oynama fırsatım az oluyordu, gerçi şimdi de yok da . O anlamda fazla yorulmamış bir psu'dur. Ki 10 gün önce elime ulaşan R9 280 ekran kartı ile ilk günkü 1 saatlik deneme kullanımından sonra ancak bugün 3-4 saat oyun oynama fırsatı buldum.

Psu aşağıdaki sistemle kullanılmıştır.
    AMD Phenom X4 955 @3,4ghz
    Gigabyte 880gma-ud2h anakart
    2x4gb ddr3 ram
    XFX HD6850 BE ekran kartı
    2 adet sata HDD
    2 adet 8cm kasa fanı
    1 adet dvd-rom (sanırım en son 1 sene önce çalıştı)

Psu'yu İstanbul ŞİŞLİ civarında elden teslim edebilirim. Diğer türlü kargo parası alıcıya ait olur. PTT Kargo ile 7 TL tutuyor. 1 hafta önce XFX HD6850 ekran kartını gönderdiğim için biliyorum.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     SATILIK, High Power 500w psu HP-500-A12S SATILIK, High Power 500w psu HP-500-A12S

• Hayırlı satışlar hocam kablolari biraz düzenleseniz daha iyi olacak gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GÜNCEL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.