Şimdi Ara

HIGH POWER ABSOLUTE 650W 13.5CM FANLI, MODÜLER, 80+ VERİMLİ POWER SUPPLY HP-650-G14C

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HIGH POWER ABSOLUTE 650W 13.5CM FANLI, MODÜLER, 80+ VERİMLİ POWER SUPPLY HP-650-G14C

aldım kötümü ettim acaba ya ? kafamda bi sürü soru işaretleri oluştu

• niye kötü edesin ki HIGH POWER kaliteli psu üretir hem modüler hem 80+ verimli zaten bütün korumaları vardır kaç ytl ye aldın?
  • 214 ytl ye aldım kardeş galba ii ettim ama hayla ocz 700watta geçirme şansım var ya kafam karıştı ii ce
  • ocz kaç ytl bu konuda bilgili arkadaşların yanıtı gelicektir. ayrıca sistemin neydi?
  • aldığınız psu gayet iyi,hayırlı olsun
  • Bununla thermaltake qfan arasında kaldım. qfan 500w olanı aldım. thermaltake den çok memnunum şimdilik ama highpower da çok iyi.
  • bu psu dan bende alacagım ama bir sorum olacak.bu psu da fan kontrol girişi varmı .. ????
  • bende aynı psu'yu aldım ve çok memnunum
  • quote:

Orjinalden alıntı: 5pac

bu psu dan bende alacagım ama bir sorum olacak.bu psu da fan kontrol girişi varmı .. ????

Psu da fan kontrol girişi yok fakat fanı otomatik kontrol ediyor Hybrid soğutmaya yakın bir sistem bende aldım aynısında hala fanın sesini duyamadım :D

Ayrıca psu yu elinize aldığınızda ne olduğu anlaşılıyor. Kutu yu açmanızla beraber odaya kalitenin kokusu yayılıyor desem yeri.

Ve Ocz nin 700w lık olanı ile değişilmesini tavsiye etmem. Overclock3d de Epsilon ve GameXstream 700w psu ları incelemişler; Fanları birebir aynı kullanmışlar. Power in içerisine bakılınca yine birbirine çok benziyorlar sanki aynı gibi.

Ocz nin voltaj regülasyonu daha iyi epsilon dan ama bu Absolute gerçekten çok iyi bir power hiç gerek yok değiştirmeye.

Birde Absolte ün güzel olan yanı (benim için) 2*25amper lik çıkışı. Ocz lerde EliteXstream hariç 4*18amper kullanılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoburPirana -- 8 Ekim 2008; 16:50:25 >

• high power iyidir bende kullanıyorım bi sorun yaşamadım sessizlik konusundada çok iyi...
  • güzel fiyata almışsın..
    oczde moduler yoktu sanırsam??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.