Şimdi Ara

>>>SATILIK HIGH POWER 430 WATT GERÇEK TERTEMİZ<<<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bolu
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    -Herkese iyi alışverişler.Elimde bulunan HIGH POWER marka gerçek 430 watt güç kaynağını satıyorum.

-Güç kaynağı net amaçlı kullanılan bir pc yi beslemiştir.Yük altında veya en ufak o/c işlemi görmemiştir.

-Servis görmemiş olup şu ana kadar arızası yoktur.Elimde fazlalık olduğu için satıyorum.

-Temiz kullanılmış olup,kullanıldığı kasa haftada bir temizlenmekteydi.Sessiz ve performanslı bir ürün.2 sene önce alındı garantisi bitmiştir ama kutusu belgeleri durmaktadır.Eksiksiz yollanacaktır.

-Konnektörleri : 1x standart 20+4 atx - 5x MOLEX - 1X floppy - 1x pcı express - 1x 4 pin 12v atx - 2x sata - 1x fan kontrol

-Takas olarak AMD platformuna uygun işlemci soğutucuları düşünebilirim.

-Kargo benden.

Şu an istediğim fiyat: 50 TL

Fotolar: >>>SATILIK HIGH POWER 430 WATT GERÇEK TERTEMİZ<<<  >>>SATILIK HIGH POWER 430 WATT GERÇEK TERTEMİZ<<<

>>>SATILIK HIGH POWER 430 WATT GERÇEK TERTEMİZ<<<  >>>SATILIK HIGH POWER 430 WATT GERÇEK TERTEMİZ<<<

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VICTRIX -- 26 Ekim 2010; 14:43:32 >

• Güncel.
    Daha Fazla Göster
  • PM...
    REFERANS SİSTEMİ ÖNCESİ sorunsuz alışveriş yaptıklarım:hiickimse,Speed-Step,emre6128 ,martech2 ,phobia iskober,resfect , shanke ,sweet81,antique ,hsezen,parenthesis ,tolgaciik ,Allochthonous,DarthVaderRSi,
    ozzzy222 ,aftermath666 ,kortin ,raymanallstar,Malachi77 ,Turricang ,p1azma ,WEST_BOY,alia58 ,baracuda-x , B.Bozdemir ,expander_ ,smarkbil06,Drifter_Soldier, 0m3r ,bestercan,
    reason666, Auril ,ABSOLUT,VISION ,C-TİMİ , pharmacist,plextor ,Drifter_Soldier , obey your master, KuarkServerSystems ,cakalpup ,FATALIST,XaVieR.bb ,emre6128 ,phobia ,ViTalyCL,
    ergin ,msamy,Authority ,mj_pelit,pSy! ,$idikli,bado6100 ,athloon , ps4 ,neisseria,Mene,ekobravo,hysteria35 ,superms ,omeryasarol,EXPANDER ,sugarcocuk1,Lacrymatoire,FrakOff ,huso ,
    buxsat ,aegean, MENEME2002 ,Gündoğdu,akkinooo2 ,Neosis,kamikazeden, Woofer5353 ,NEGA, hadjimurat, sugarcocuk1 ,alişeker, amac22 ,huseyin34, alpermeric
    ,kartal2339,cihansevencan,XaVieR.bb,taskin57,matttrak,KRALL,hsezen,dargmen,suzgec,glyserin1111,AbsoluteZero,DarthVaderRSİ,tolgatokuc,amac22,CoMiSeR,öztin,iyigun.
  • güzel güç kaynağı bu ürün le 100 w lık ekran kartı ve işlemciyle birlikte kurulu sistemi sorunsuz çalıştırır. hayırlı satışlar
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.