Şimdi Ara

Satılık Hearthstone Hesabı & 200 Leg 301 Epic (Son Expansion Full)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Satılık Hearthstone Hesabı & 200 Leg 301 Epic (Son Expansion Full)
    Selamlar dostlar dopdoplu hearthstone hesabımı satmaya karar verdim, hesap son expasion ola ashes of outland'ı fulldür (2 iş yapmayan leg kaldı çıkmayan, epicler fulldür. 4 golden legendary de çıkmıştır :) izmir içi elden veyahut havale/eft yoluyla da ödeme yapabilirsiniz, hesapta 200 legendary (14 golden) 301 epic kart bulunmaktadır (17 golden epic) şuan yeni de olsa şekillenecek meta için tamamiyle mevcut kartları hazırdır, wild deckleri içinde hatrı sayıllır derece fazlalık vardır, wild eksiği yok denebilir, hesapta 60 adette card back vardır, bazılarını ekledim ilana, herkese iyi forumlar, forumun eski üyelerinden birisiyimdir, alışveriş yaptıgım nice arkadaşlar olmuştur, gerekirse referans gösteririm. Fiyat olarak 1500 düşünüyorum pazarlık yapar mıyım bilmiyorum
    Satılık Hearthstone Hesabı & 200 Leg 301 Epic (Son Expansion Full)
    Satılık Hearthstone Hesabı & 200 Leg 301 Epic (Son Expansion Full)Satılık Hearthstone Hesabı & 200 Leg 301 Epic (Son Expansion Full)Satılık Hearthstone Hesabı & 200 Leg 301 Epic (Son Expansion Full)Satılık Hearthstone Hesabı & 200 Leg 301 Epic (Son Expansion Full)Satılık Hearthstone Hesabı & 200 Leg 301 Epic (Son Expansion Full)Satılık Hearthstone Hesabı & 200 Leg 301 Epic (Son Expansion Full)Satılık Hearthstone Hesabı & 200 Leg 301 Epic (Son Expansion Full)Satılık Hearthstone Hesabı & 200 Leg 301 Epic (Son Expansion Full)Satılık Hearthstone Hesabı & 200 Leg 301 Epic (Son Expansion Full)Satılık Hearthstone Hesabı & 200 Leg 301 Epic (Son Expansion Full)Satılık Hearthstone Hesabı & 200 Leg 301 Epic (Son Expansion Full)Satılık Hearthstone Hesabı & 200 Leg 301 Epic (Son Expansion Full)Satılık Hearthstone Hesabı & 200 Leg 301 Epic (Son Expansion Full)Satılık Hearthstone Hesabı & 200 Leg 301 Epic (Son Expansion Full)Satılık Hearthstone Hesabı & 200 Leg 301 Epic (Son Expansion Full),
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• İletişim : 0535 252 5831

• Güncelleme butonu uçtu mu ya ?

• Fiyat Takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: LowTolstoy

Fiyat Takip
    Fiyatımız net ve standartlara uygun son expansion'a 600 lira harcandı

• TheB0SS kullanıcısına yanıt
    Daha yeni o kadar para harcamışken neden satıyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LowTolstoy

Daha yeni o kadar para harcamışken neden satıyorsunuz ?
    kişisel bir sebebi var askeri personelim dahasını açıklayamıyorum :D en azından güncel oynasın biri ben anca 1-2 seneye dönerim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hesap satılmıştır, referans ilanıdır.

• Hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbroshs -- 2 Mayıs 2020; 19:5:9 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.