Şimdi Ara

SATİLİK GTX590 ZOTAC COK UYGUN FİYATA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Karta istediğim fiyat son pazarliksiz 449tl dir

Gtx 680 den ustun gtx770den çok az geridedir.

Gerekli PSU 600-700W

KUTUSU FATURASİ KABLOLARİ VS HEPSİ DURUYOR GARANTİ YOKTUR TERTEMİZ SORUNSUZ KARTTİR.
    İST İCİ ELDEN TESLİM OLUR

http://shiftdelete.net/zotac-geforce-gtx-590-test-28233

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• üstad karta istediğim fiyat derken sanal pazardan kartla alacaklara 449 tl die mi ilan açacaksın?
  • Komisyon alıcıya aittir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu kart HD7970 le aynı performansta sayılır güç tüketimi farcry 4 de bile vram yetmeyip kasması gibi durumlar göz önüne alındığında kartın fiyatı 7970 680 lerden daha ucuz olması gerekiyor.

Ama siz gitmissiniz 280x fiyatına yakın fiyat yazmıssınız.Kartın ederi 350 bence ama siz bilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevecen69

Bu kart HD7970 le aynı performansta sayılır güç tüketimi farcry 4 de bile vram yetmeyip kasması gibi durumlar göz önüne alındığında kartın fiyatı 7970 680 lerden daha ucuz olması gerekiyor.

Ama siz gitmissiniz 280x fiyatına yakın fiyat yazmıssınız.Kartın ederi 350 bence ama siz bilirsiniz.

Bu iddalarınızı doğrular vs. nitelikte hiçbir delil sunmayışınız gibi nedenlerden ötürü sizleri boş boğazlılığınıza veriyorum.

Ayrıca lütfen bana yasal olarak 350 tl'ye satılan bir tane başka istemiyorum bir tane yanlışlıklada olsa 350 tl.'ye 280 x kartın satıldığını ispatlayınız. Onu geçtim 400 'ede razıyım.

ayrıca performans testine tabi tuttuğun oyun FARCRY 4;
    Far Cry 4 ne zaman çıkacak sorusunun cevabıda netlik kazanmış durumda. Oyun, 18 Kasım 2014 tarihinde.....
    kartın çıkış tarihi 2011 karşılaştırdığın oyun 2014...

LÜTFEN FİYATI BALTALAMAK İÇİN BU TÜR OYUNLARA İHTİYAÇ DUYMAYALIM.

Allahım sizin gibilerle beni sınava tabi tutuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bo$$

quote:

Orijinalden alıntı: sevecen69

Bu kart HD7970 le aynı performansta sayılır güç tüketimi farcry 4 de bile vram yetmeyip kasması gibi durumlar göz önüne alındığında kartın fiyatı 7970 680 lerden daha ucuz olması gerekiyor.

Bu iddalarınızı doğrular vs. nitelikte hiçbir delil sunmayışınız gibi nedenlerden ötürü sizleri boş boğazlılığınıza veriyorum.

Ayrıca lütfen bana yasal olarak 350 tl'ye satılan bir tane başka istemiyorum bir tane yanlışlıklada olsa 350 tl.'ye 280 x kartın satıldığını ispatlayınız. Onu geçtim 400 'ede razıyım.

ayrıca performans testine tabi tuttuğun oyun FARCRY 4;
    Far Cry 4 ne zaman çıkacak sorusunun cevabıda netlik kazanmış durumda. Oyun, 18 Kasım 2014 tarihinde.....
    kartın çıkış tarihi 2011 karşılaştırdığın oyun 2014...

LÜTFEN FİYATI BALTALAMAK İÇİN BU TÜR OYUNLARA İHTİYAÇ DUYMAYALIM.

Allahım sizin gibilerle beni sınava tabi tutuyor.

Dostum kart elime geçti zaten kullandım bir süre arıza verdi yolladım farcry 4 de vram yetersizliğinden shuttering vardı ayar kısarsam 500 fps ayaları açınca fpsler yine çok iyi ama takılma var sağa sola dönerken fps 50 full ayarda ama sağ yapın takılma sol yapıyon takılma vram full dolu.

Shadow of mordor falan zaten oynanmıyordu devamlı donmalar vardı. 7970 ile aynı fpsleri veriyor 3 5 fazlası dışında ancak oyun oynanmıyordu 7970 lede aktif olarak karşılaştırdım.

Pek çok oyun verimli ancak vram metro dışında çoğu oyunda kendini gösterdi ve zehir etti.

Zaten benim söylemek istediğim performans olarak 280x ancak vram sorunları nedeniyle 280xin işini göremeyecek o yüzden 450 550 arası giden 280x fiyat bandından satmak anlamsız.Çünkü bu kart bi r9 280x veya 7970 etmeyecek.

Hala anlamadıysanız zaten iletişim problemimiz vardır demek.Ben kartın mantıklı fiyat bandını size verdim baltalamıyor size gerçek fiyatını veriyorum.Adam bu kartla vram yetersizliği çekene kadar aynı paraya 3gb kart alır aynı performansı alır hemde vram sıkıntısı çekmez ama dimi?Sizcede mantıklı değilmi? O yüzden kartın ederi kesinlikle 300 350 lira civarıdır.

Tabi satıcı sizsiniz isterseniz 600 liraya koyun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.