Şimdi Ara

Satılık GTX 680 OC (GV-N680/OC-2GD) Fire strike extreme 1.cisi Dikkat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Satılık GTX 680 OC (GV-N680/OC-2GD) Fire strike extreme 1.cisi Dikkat
    Resimler 1 mesajda dır, sebebini bilmediğim bir sebepten konuya resim eklenmiyor, yükleme kısmında takılıyor...

Ekran kartını 2 yıldır ben kullanıyorum 0 olarak forumdan edacsac arkadaşımdan almıştım, sorunsuz olarak kullanıyordum yeni ekran kartı aldığım için satılıktır.

3dmark skorları eklenecektir. Forumda sıkııntı mevcut resim eklenmiyor...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Resimler 1 mesaja eklenemediğinden buraya eklenmiştir. Kart fire strike extreme de 1. sıradadır :) Fire strike da 5.sırada. 3dmark sonuçları eklenmiştir.
     Satılık GTX 680 OC (GV-N680/OC-2GD) Fire strike extreme 1.cisi Dikkat Satılık GTX 680 OC (GV-N680/OC-2GD) Fire strike extreme 1.cisi Dikkat Satılık GTX 680 OC (GV-N680/OC-2GD) Fire strike extreme 1.cisi Dikkat Satılık GTX 680 OC (GV-N680/OC-2GD) Fire strike extreme 1.cisi Dikkat
     Satılık GTX 680 OC (GV-N680/OC-2GD) Fire strike extreme 1.cisi Dikkat Satılık GTX 680 OC (GV-N680/OC-2GD) Fire strike extreme 1.cisi Dikkat Satılık GTX 680 OC (GV-N680/OC-2GD) Fire strike extreme 1.cisi Dikkat Satılık GTX 680 OC (GV-N680/OC-2GD) Fire strike extreme 1.cisi Dikkat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeMaNMeliH -- 30 Ağustos 2015; 22:23:44 >

• Fiyatı ne kadar hocam ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErnUgr

Fiyatı ne kadar hocam ?

Yukarıda yazıyor 500 TL

Bu arada kart 70 dereceyi geçmiyor sıcaklık olarak iyi bir gpu var içerisinde ayrıca oc sadece 3dmark da yapılmıştır, onun dışında stock olarak kullanılmıştır, gerçekten güzel bir kart,
  • Pm

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Kart tamir gördümü?

• quote:

Orijinalden alıntı: a1kalite34

Kart tamir gördümü?

Kart tamir görse söylerim, özel den yazabilirsin... Yeni ekran kartı aldığım için satılıktır, fırınlama, dondurma vs yoktur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ürün @ALONE06 nickli arkadaşımıza satılmıştır, Fiyat indirimi sonrası yoğun ilginize teşekkür ederim Halbuki 550 TL deyken bile pazarlığı vardı, neyse hayırlı olsun.

Forum arkadaşım kısmet değilmiş @asker1695
  • FreeMaNMeliH kullanıcısına yanıt
    ilgisinden dolayı melih arkadaşımıza teşekkür etmek istiyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.