Şimdi Ara

[SATILIK] GTX 1050 + XEON X3450 | 8GB | SSD | GTA V / Valorant Oynanır – 4500 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
66
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Diyarbakır İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 [SATILIK] GTX 1050 + XEON X3450 | 8GB | SSD | GTA V / Valorant Oynanır – 4500 TL

İşlemci: Intel Xeon X3450 (4/8)

Soğutucu: Dark X93 Freezer Kule Tipi Soğutucu

Anakart: Asus P7P55D-E (Ethernet portu arızalı – Wi-Fi adaptör hediye ediyorum)

RAM:Kingston 1333mhz 8GB (4x2GB) DDR3 RAM

SSD: 240GB HP SSD (KFG mevcut, 34+ ay Garantisi var)

Ekran Kartı: MSI GTX 1050 GAMING 2GB

PSU: Zalman 400 Watt Güç Kaynağı

Kasa: TX K3S ATX Kasa

Anakartın Ethernet portu çalışmıyor; bu yüzden Wi-Fi adaptör hediye ediyorum. Hava akışı daha iyi olsun diye kasanın yan kapağına 120mm Dark marka kasa fanı taktım (Kasa sadece egzoz fanı ile geldi)

Güç kaynağının 24-pin ATX konektörünün kabloları konektöre silikon ile sabitlenmiş (önceki sahibi yapmış, başlığı takıp çıkarmada sorun yok) fakat aldığım günden beri hiç bir sorun yaşamadım.

Prime95 ve FurMark stres testleri yapılmış olup sistem kararlı çalışmaktadır.

GTA V-Valorant gibi oyunlar rahatlıkla oynanabiliyor.

Fiyat: 4500 TL

Takas Önceliğim değil ama mantıklı tekliflere açığım

Parça satışı yalnızca anakart+işlemci+ram+soğutucu olacak şekilde yapabilirim.

[SATILIK] GTX 1050 + XEON X3450 | 8GB | SSD | GTA V / Valorant Oynanır – 4500 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 4500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Diyarbakır Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.