Şimdi Ara

[SATILIK] GSKILL 2*8 GB TRIDENT-X 2400MHZ CL10 DDR3 RAM ÖMÜR BOYU GARANTİLİ - 2 AYLIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ram/Hafıza Kartı #Ram
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GSKILL 8*2 GB Trident X 2400mhz CL10 XMP ramler, 27.09.2018 tarihine kadar Türkiye'de Vektron tarafından garantilidir.(İster vektron'a gönderin, isterseniz Vatan bilgisayara teslim edin) O tarihten sonra, uluslararası ömür boyu garantisini kullanabilirsiniz. GSKILL'in sitesinden RMA açarak ürünleri gönderiyorsunuz, PTT ile 10 TL tutuyor. Fotoğraflarda ramlerin boyutunu görebilirsiniz. Ben Noctua D15 ile sorunsuz kullanıyordum.Ama eğer soğutucunuz bu kadar yüksek değil ise,ramlerin üzerindekli alüminyum kırmızı bölüm vida ile çıkartılabiliyor.Fotoğraflarda detaylıca göstermeye çalıştım. fiyat : 450 TL

Kendim DDR4 e geçtiğimden, bu ramleri satmak durumunda kaldım.
    İlan, ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Aksi bir durumda, münakaşaya girilmeden sakince şikayet edilecektir. Saygılarımı sunarım.

Ramlerin kendi fotoğrafları için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

GSKILL TRIDENTX FOTOGRAFLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vicv3ga -- 26 Mart 2016; 12:50:00 >

• Ramleri filan boşver sen şimdi de , fotoğrafları neyle çektin onu bi söyle hele :)))
  • OSINOS kullanıcısına yanıt
    30mm f1.4
  • Tahmin etmiştim.. iphone la çekilecek foto değil onlar.. Fotoğrafla uğraştığımdan ( bir ara ) hemen dikkatimi çekti. Eline sağlık..
  • Ramler satılmıştır, bugün kargolanacaktır. Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.