Şimdi Ara

Satılık // GoalUnited Hesabı { Online fubol menajerlik oyunu }

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
5
Favori
9.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Trabzon
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6. ligde pozisyon olarak 3. 12.000 kişik stadyuma sahip. Oyuncu ve güç bilgileri resimlerde..

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• fiyat?
  • Unutmusum eklemeyi fiyat 100 lira ..
  • kusura bakma kardesim ama bu hesap 100 ise benim hesabım 1 milyarmı :)
  • Satılık Goalunited Classic Hesap

-Stadyum kapasite : 45.000 bin kişilik
    -Takım parası : 20.000.000 euro ( takımın bankaya hiçbir şekilde borcu yoktur )
    -Takım adı : CeNa__BeTiS ( 6.ligde - Şampiyonluğa oynamaktadır. )
    -Çalışanlar olarakta gayet hepsinin haftalık ücreti çok iyidir. para sıkıntısı yaşamazsınız (çalışanlar

hep eğitime yollanmıştır)
    -Sponsor gelir : 500 bin küsür..
    -takım değeri 93 milyon euro ( hesaplanma zamanı : 01.07.2011 )

İrtibata geçmek isteyen arkadaşlar için : shekercocuk04@hotmail.com ( e-mail yoluyla mesaj atınız

!!! )
  • goalunited 2011 2. ligde bulunan takımım acilen satılıktır. takımın ilk 11 gücü 54. 22 kişilik kadro dolu ve genç bir takımım var. ilgilenen arkadaşlara ayrıntılar bildireceğim.
  • Satılık Goalunited Classic Hesap

-Takım adı : 'THE REDS ( 5.ligde - Şampiyonluğa oynamaktadır. Malubiyeti yoktur. Her sezonu lig 1. olarak bitirmiştir. )

-Kulübün kupa sayısı: 5

-Sponsor gelir : 526.000

-Takım yaş ortalaması: 23-24 civarıdır 10.0, 9.0 gibi seviyelerde bulunduğu alanı domine eden oyuncular bulunmaktadır.

-Antreman durumları çok iyi takım oyuncuları formdadır.

-Takımın bankaya hiçbir şekilde borcu yoktur.

-Stadyum kapasite : 18.000 (20.000.000 £ değerinde oyuncu var takımda yükseltmek kolay- para sıkıntısı yok)

-20 den fazla oyuncu bulunmaktadır.

-GU Stars: 550

İlgilenenler forum içi mesaj gönderebilir..
    ---------------------------------------------------
    edit: zamansızlıktan dolayı ilgilenemedim hesapla kapanmış.. ilan iptal arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nessy -- 7 Mayıs 2012; 22:43:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [Satılık] Dota Hesabı + Steam
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 6.ligte msn resimleri atılır . 28.700 kisilik stadyum borcu yok genç oyunculara önem verilmistir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkdmc -- 20 Şubat 2012; 15:29:57 >
  • .
    Goal United 2013 de 3. Ligde Şampiyonluğa oynayan oyunum satılıktır.
    Takım adı = Mavi Şimşekler (Adana)
    Şuan = 3,11. Ligede
    .
    Not: Normalde 2. Ligdeydim, ilgilenemediğimden takım Lig düştü.3. Lige göre baya güçlü bir takımım var.
    .
    Stad Kapasitesi = 47750 kişi
    Dekerasyonda 6 prestij puanı veren 3 adet şato ve 4 prestij puanı veren 1 adet futbol abidesi bulunuyor.
    En gelişmiş Antrenman merkesi bulunuyor.
    4. Seviye fabrika ve 3. seviye taraftar mağazası bulunuyor.
    En gelişmiş, kulüp ofisi var.İstediğiniz kalitede oyuncuyu alabilirsiniz.
    .
    iLetişim için msn adresim = iLLetyus_o1@windowslive.com
    .
  • Elimde bu sezon 6.cı lige çıkacak 26 gücünde 31 kariyer seviyeli genç bir takım var. Paf şampiyon olacak isteyen olursa özelden msj atsın 25-30 tl arası satmayı düşünüyorum
  • İyi bir hesap satın almak istiyorum arkadaşlar. Buradan da bazı kişilere mesaj attım. Hesap satmak isteyenler bana özelden ulaşırsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlperTunga466 -- 10 Mart 2013; 22:47:55 >
  • MERHABA

SATILIK GOALUNİTED HESABI TAKIMIM AKSİMAROS ŞU ANDA YENİLGİSİZ LİDER 5 . LİGDE 2 ŞAMPİYONLUĞUM VAR OYNCULARIM GENÇ VE İYİ SEVİYEDE

FİYAT:1.000 TL MÜRACAT smile.altun@hotmail.com
  • AlperTunga466 A kullanıcısına yanıt
    Dostum başka forumda da paylaşmıştım ama yine de buraya kopyalayım dedim,ilgilenmek istersen.

Slm arkadaşlar, Goalunited hesabımı satmak istiyorum , Takım oyunun ilklerinden , yani köklü bir takım. Gayet önü açık ve şu an ki hali ile ortalama yaşı 24 ve 80Q. Takımın şu an ki değeri ile önümüzde ki 3 ay sonra ki değeri arasında çok fark olacak. Tahminim 550 yi görecek ya da üstüne çıkar diyorum. Alttan yetişen gençler güçlü ve yetenekli, şöyle diyeyim; elimde ki 2-3 yaşlıyı sattığım takdirde takım gücü 70-73Q arası ve ortalama yaşı 21 e çekebilirsiniz. Tüm anahtar çalışanlar takımda mevcut ve güçleri neredeyse hepsi 99 bir ikisi dışında , onlar da 60 üstü. 119.840 kapasiteli ve 5.sınıf tesisler , Benfica paf akademisi ve 1 yıllık gol atma antrenmanı mevcut. Kariyer seviyesi 64 e yaklaşmak üzere ve 55 kadar başarı gerçekleşmiştir. Yaklaşık 10 kadar kupa mevcut ,25 günlük Premium ve 2500 yıldızı da hediyesi. Antrenmanlar full çalışılmış olup tüm oyuncularımda neredeyse en az 3 yetenek mevcut. Takımın güzel bir tecrübesi var ve sıralama vermiyorum, TR de ilk 100 içinde. Takım ismini ve ligini burada belirtmek istemiyorum, şayet ilgilenmek isteyen 0543 815 24 89 nolu telefondan ulaşabilirler.
    Not : RespecymyAuthority hocamında da dediği gibi , Lütfen ciddi alıcılar arasın , teklif yaparken böyle bir hesap yaratmak için harcanmış olabilecek parayı ve en az 3 yıllık emeği de göz önünde bulundurun.

Ek olarak şu an takım 440 milyon euro , 84 güç olmak üzere , lig yeni başladı zaten biliyorsunuz , ligde en güçlü benim ve kupayı alacağımın garantisi verebilirim. Oyuncularda gayet önü açık. İlgilenmek isteyen telden ulaşabilir.

• Arkadaşlar elimde güzel goal united hesaplarım var ilgilenen arkdaşlar mesaj atsın. kvp12_@hotmail.com
  • Goalunited 2013'te 2.2 liginde 83Q gücünde takımımı satıyorum..
    Takım adı: Şihab-ı Kartal

Fiyat: 450TL

Satılık // GoalUnited Hesabı { Online fubol menajerlik oyunu } Satılık // GoalUnited Hesabı { Online fubol menajerlik oyunu }

• satılık 2013 hesap yoldumspor
    bankada 15.000.000 yatırım
    kasada 9.000.000
    25 günlük pre kaldı
    stadyumdaki koltuk satısı 73.800
    park alanı 60.800 toplu taşıma 52.000
    takım değeri 96.3 mil.
    5.42 ci lig şampiyonluğa oynuyor 2. ile arasında 10 puan fark var
    paf liginde 1. ikinciyle arasında 9 puan var
    gol krallığı.

sormak istedikleriniz varsa
    yoldum@gmail.com
  • satılık 2013 hesap "bondan zaire"
    kasada 8.000.000
    stadyumdaki koltuk satısı 37.000
    park alanı 16000 toplu taşıma 17000
    diger stad komlexleri de en az 3. seviyede
    takım değeri 30 mil.
    5 ci ligde takım
    takım en ii 11 güçü 60
    kariyer seviysi 52
    2 yıldır oynuyorm.

100 tl ye satıyorum.

sormak istedikleriniz varsa...
    gfbali43@gmail.com
  • Merhabalar, Goalunited hesabımı oyunla ilgilenemediğim için satmak istiyorum .
    Takım 3. ligde ligde şampiyonluk yarışında , piyasa değeri 500 milyon euro , kasada da yaklaşık 23 milyon para var , as oyuncular ufaktan yaşlanmaya başlasa da takımı yenilemek için yeterli bütçe fazlasıyla mevcut. Takım TR ligleri en değerli ve en güçlü 50 takım içindedir.
    çalışanlar ort. 90
    119.840 kapasiteli stadyum var( bütün geliştirmeler-en az 1 yıllık- dahil) , tesislerin tamamı 5. seviye ( bütün ekstra antrenman tesisleri ve benfica paf ,iş merkezi dahil-en az 1 yıllık-) Tüm oyuncularımda neredeyse en az 3 yetenek mevcut.
    Kariyer seviyesi 70 e yaklaşmak üzere
    70 kupa kazanılmıştır ( 7si lig şampiyonluğu) , 69 başarı tamamlanmış
    2 yıllık premium ve 25000 GU star da mevcut.
    Takım ismini ve ligini burada belirtmek istemiyorum, şayet ilgilenmek isteyen 05362905219 nolu telefondan ulaşabilirler.(mesai saatleri içinde lütfen aramayınız.)
    (not:alııcının İstanbul'da oturuyor olması gerekli , satışın elden yapılması planlanıyor.)
    Not : Lütfen ciddi alıcılar( ve 18 yaş üstünde olanlar) arasın , teklif yaparken böyle bir hesap yaratmak için harcanmış olabilecek parayı ve 3 yıllık emeği de göz önünde bulundurun.

İlgilenmek isteyen telden ulaşabilir.

• arkadaşlar satılık goalunited takımı vardır.
    takım 40 gücünde kariyer seviyesi 48 stadyum 29700 kişilik ulaşım kapasitesi de 32800 dür.
    takım 6. lig de orta sıralarda ve takımdaki en yaşlı oyuncu 22 yaşında
    ilgilenen arkadaşlar samet_16_547@hotmail.com adresinden ulaşailir
    fiyatı 70 tl
  • şaka değil gerçek. goalunited 2013 hesabım satlık. 2. ligde. takım ismini veremiyorum. noldman0@gmail.com mesaj atın görüşelim. yıllarca uğraşmadan 90+ gücünde takım sahibi olacaksınız.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.