Selamlar, konuya direkt giriş yapacağım. Ekran kartlarının genelinde 2. Sahibiyim. Youtubeye içerik olsun diye satın aldığım kartlardır, çoğu içi açılmamış olup temizdir. Aldığım fiyattan vermekteyim büyük bir kısmını veya üzerine 100-150 tl ilave ediyorum. Kullanıcıya gider al satçıya gitmez üzgünüm. Ürünleri alırken didik didik inceleyen biriyimdir ve çoğu ürün tanıdıktandır.
-Alışveriş yapacak arkadaşlar, dilerse evime gelip alacağı ürünü deneyebilir, inceleyebilir ve kesin alıcı olursa içini açıp onarım var mı yok mu kontrol edebilir. Ürünlerime güveniyorum.
-Alıcı arkadaş eğer isterse termal bakımını tarafımca Ücretsiz olarak alabilir.
-Alıcı arkadaş dilerse kargo ile (PTT %25 Öğrenci indirimim var) dilerse de elden teslim alabilir. İstanbul içi bisikletle çok uzak olmaması kaydı ile gelebilirim. (Eyüp Rami'de oturuyorum.)
-Odamda soğutma olmadığı için ortalama 28-30 derece oluyor odam ve testlerde biraz fazla sıcaklık çıkabilir.
iyi sosyaller :)
Ekran kartları listesi ;;
-Asus GTX 1050 TI 4GB GDDR5 CERBERUS / içi açılmamış güvenlik etiketi üzerindedir, furmarkta 73 dereceye çıkıyor fan devri 45 geziyor. "1700"
-Asus RX 550 2GB GDDR5 Phoenix / İçi açılmamış güvenlik etiketi üzerindedir, furmarkta 64 dereceye ulaşıyor ve fan devrei 30 seyrediyor. "1000"
-Sapphire RX 570 4GB GDDR5 Nitro+ (Kutulu ve eksiksizdir. CD'sine kadar. İlk sahibiyim) Furmarkta 72 oluyor, güvenlik etiketi üzerindedir. Toz bulana kart bedava. "1800"
-Msi GTX 1050 TI 4GB GDDR5 LP Kutulu ve içi açılmamıştır. Ufak modeldir ve 2 fanlıdır. Furmarkta 51 dereceyi geçmiyor. "2000"
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.