Şimdi Ara

Satılık Gigabyte X38 DQ6.. 120Tl.. !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Garantisi 2 ay önce bitmiş anakartım kutusuyla satılıktır..cift pci 16x yapısıyla crossfire için ideal bir anakarttır ancak anakartın 1.pci x16 slotu bazen pci x1 olarak çalışmakta..Vgayı takıp çıkarınca sorun düzelip tekrar pci 16x olarak calısıyor ve sorunsuz devam ediyor çalışmaya...

Biosdan,windowstan yada kullandığım vgadan bile olabilir tam bakma imkanım olmadı açıkcası ancak laptop kullandığım için çokda üzerine düşüp sorunu bulma çabası içine girmedim

Bu sorun dışında hiçbir sorunu yoktur anakartın günlük olarak q6600ü 3600mhz olarak çok rahat kullanmaktayım..

Açıkcası buraya yazmasam böyle bir sorunu kimsenin kolay kolay anlayacığını bile sanmıyorum ancak herşeyi yazıp bilgilendirmek istedim alıcak olan kişileri..

Fiyat 120liradır..Takas yada pazarlık içeren mesajlar atmayınız birşeye ihtiyacım yok şu aşamada..

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Benzer sorunu x48 modeliyle bende yaşamıştım.En güncel bios vardı anakartta ve eski bioslardan birini yükleyip+bios pilini yenileyerek çözmüştüm bu sorunu.Kartı alacak arkadaşta bu yöntemleri denesin bir en azından.Sorun devam etsede 2nci pci-x de 16x de çalıştığı için onu kullanabilir.

Hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak9006

Benzer sorunu x48 modeliyle bende yaşamıştım.En güncel bios vardı anakartta ve eski bioslardan birini yükleyip+bios pilini yenileyerek çözmüştüm bu sorunu.Kartı alacak arkadaşta bu yöntemleri denesin bir en azından.Sorun devam etsede 2nci pci-x de 16x de çalıştığı için onu kullanabilir.

Hayırlı satışlar

Teşekkür ederım hocam açıklama için
  • kartın olma ihtimali yüksek tabiki keşke garantisi devam etse idi fiatta fazlaya giderdi garantide deyişim yapardı ama fiat çok iyi hayırlı satışlar
  • fiyat çok iyi.iyi satışlar.
  • aynı kart bende var ve benim de sorunum oldu pcı16larla.CF yaparken yuvalara tek tek takınca calısıyordu.iki kartı birden takınca birinden birini görmüyordu.denemediğim yol sormadığım insan kalmamıştı.nafileee.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ##Gigabyte X38-DQ6 İncelemesi##
    17 yıl önce açıldı
    SATILIK : ASUS P45 P5Q-E ANAKART
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.