Şimdi Ara

▃▃Satılık Gigabyte GeForce GTX 460 oc▃250tl !▃

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 20.10.2010 tarıhınde vatan bılgısayardan alınmıstır cd harıc full kutu ıcerıgı vardır, adana ıcı elden dıger illerden sanalpazar ıle satış mevcuttur takas ındırım yoktur fıyat sondur,
    Satılmıstır : ozgurozgel
    Fiyat 250 tl dır

Adana ıcı sadece hd 6850 ve d 6870 urunlerı ıle takas olur

Not : Urunu sahsım degıl bır dostum satmaktadır

iletişim ıcın telefon numarası : 05446638173

▃▃Satılık Gigabyte  GeForce GTX 460 oc▃250tl !▃

▃▃Satılık Gigabyte  GeForce GTX 460 oc▃250tl !▃

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castiel -- 13 Mart 2012; 15:19:47 >

• takip mesajım bulunsun, indirime gidilirse duruma göre alırım...

bu arada Datagate mi mi? arena mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironblood19

takip mesajım bulunsun, indirime gidilirse duruma göre alırım...

bu arada Datagate mi mi? arena mı?

valla bılmıyorum hocam vatandan satılanlar hangı fırımaya aıt ıse oranın garantısınde sanırım detaylı bılgı ve görusmek ısteyenler numarayı arayabılırler
  • vatandakilerin datagate olması lazım benim kullandığım datagate garantili idi
  • Bende vatandan almıştım ve arena garantiliydi yani 3 yıl. Ama daha sonra gelenler datagate garantili ve 2 yıl olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

Bende vatandan almıştım ve arena garantiliydi yani 3 yıl. Ama daha sonra gelenler datagate garantili ve 2 yıl olması lazım.

evet datagate olanlar 2 yıl arena lar 3 yıl bendeki vatandan alınan gtx 460 datagate 2 yıl garantili idi
    ayrıca resimdeki faturadan garantisine baktım datagate

Ürün Kodu GV-N460OC-1GI
    Ürün Adı GIGABYTE GTX 460/1GB/256B/GDDR5/DUAL DVI/M.HDMI
    Çıkış Tarihi 27.09.2010
    Ünvan VATAN BİLGİSAYAR SAN.VE TİC.A.Ş.
    Garanti Bitiş 27.09.2012

20.10.2012 tarihine kadar fatura nedeniyle garantili

ama bu kartı kesinlikle tavsiye ederim çok kalitelidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 26 Şubat 2012; 0:35:13 >

• @cobi bence yanlış biliyorsun, Datagate de 3 yıl garanti veriyor Gigabyte için...

benim bozulan Gigabyte gtx 460 Arena garantili idi.... beni çok sinir ettiler, tam 4-5 kez servise gitti ancak iade kararı çıktı...

ondan Arena garnatili ise almamak için sordum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam resimdeki fatura üzerinde seri no var gir bak datagate sitesinden ben baktım da 2 yıl diyorum sallamıyorum kafadan
    ama ister 10 yıl ister 1 yıl garantili olsun kartın malzeme kalitesi çok güzeldir fazla ısınmaz da aynı karttan kullandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 27 Şubat 2012; 13:31:51 >
  • 5850 versek olmaz mi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes Eyibil

5850 versek olmaz mi :)

6850 den ıyı olmasına ragmen arkadaş takmıs 6850 daha yenı nesıl daha yenı özellıklerı var dıye
  • öyle hocam kartın bir eksikligini hissetmedim 4850 gibi kartları kullandıktan sonra 5850 çok iyi ilaç gibi gelmişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes Eyibil

öyle hocam kartın bir eksikligini hissetmedim 4850 gibi kartları kullandıktan sonra 5850 çok iyi ilaç gibi gelmişti

benımde eskı kartım 5850 ıdı oc etmeden 90 tane knıght onlıne ı aynı anda açıyordum tık demıyordu, ara ara pıyasaya surulen esaslı fıyat performans kartlarındandı
  • hd 5850 candır
  • 250 TL fiyata artık gitmesi gereken bir kart. 4-5 gün önce 2. gtx 460'ımı 250 tl'den aldım ve SLI yaptım çok memnunum. Bu arkadaşa da o zaman 260 tl teklif etmiştim ama anlaşamamıştık. Başkasına kısmetmiş demekki. Hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

250 TL fiyata artık gitmesi gereken bir kart. 4-5 gün önce 2. gtx 460'ımı 250 tl'den aldım ve SLI yaptım çok memnunum. Bu arkadaşa da o zaman 260 tl teklif etmiştim ama anlaşamamıştık. Başkasına kısmetmiş demekki. Hayırlı satışlar

saolun tskler, satıcı ben olmadıgımdan arkadas ne zmn ındırım yap derse o zmn yapabılıyorum, hayırlısı
  • fiyat takibi
  • sms gönderdim....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.