Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK GIGABYTE GA-970A-D3 Satın Al 26 Aralık 2013 18:59 1 1 SATILIK GIGABYTE GA-970A-D3 Merhaba arkadaşlar ürün:http://www.hepsiburada.com/liste/gigabyte-ga-970a-d3-amd-970-ddr3-2000mhzoc-soket-am3-matx-anakart/productDetails.aspx?productId=bd101537&categoryId=152#Gorseller ; gibidir hali hazırda halen bilgisayarımda kullandığım için çıkartıp resmini çekmedim ürün sorunsuz ve temizdir. Daha üstün bir anakart almayı düşündüğümden satmayı düşünüyorum. Ürünü gecen yıl webdenal sitesinden almıştım faturası duruyor olmalı halen garantili bir üründür, İstediğim fiyat 130 TL dir Ankara içi elden teslim diğer şehirlere kargo ile yollayabilirim; Kargo ücreti alıcıya aittir. Fiyat : 130 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILIK] i7-6700HQ, 16 gb ddr4 RAM, Nvidia Geforce 2GB [SATILIK Çeşitli DDR3 Ramler [SATILIK] İpad Air 16 gb Gümüş (sıfır ayarında) [Alınık] DDR3 RAM
Anakartın orjinal kutusu CD si, ve tüm kitapçıkları mevcuttur. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILIK] i7-6700HQ, 16 gb ddr4 RAM, Nvidia Geforce 2GB [SATILIK Çeşitli DDR3 Ramler [SATILIK] İpad Air 16 gb Gümüş (sıfır ayarında) [Alınık] DDR3 RAM
carter17 adlı arkadaşımıza Satılmıştır Hayırlı olsun ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILIK] i7-6700HQ, 16 gb ddr4 RAM, Nvidia Geforce 2GB [SATILIK Çeşitli DDR3 Ramler [SATILIK] İpad Air 16 gb Gümüş (sıfır ayarında) [Alınık] DDR3 RAM