Şimdi Ara

<<<SATILIK>>>gigabyte 965p-ds4 anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hayırlı forumlar kullanmadıgım gigabyte 965p-ds4 anakartımı satmak istiyorum.Ganrantiden değişimden geldi rev 3.3 tür son revizyonu.garantiden geldikten sonra bir kere sistem kurulup cıkartıldı.istediğim fiyat 120 liradır.takas ta yapabilirim (x48-x38 yada p45)chipsetli asus yada dfı anakartla ati 4850 4870 4890 vgalarıyla yada 2*2 ddr2 oc ramları ıle takas olur.

isteyen arkadaslara msnden yada pmden detaylı bilgi veririm zaten resimlerini koydum.sata kablosu ve anakartın arkasına takılan plaka falan poşetinde açılmadı kirapçığı falan hepsi tamdır saygılar.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: desert_18

hayırlı forumlar kullanmadıgım gigabyte 965p-ds4 anakartımı satmak istiyorum.Ganrantiden değişimden geldi rev 3.3 tür son revizyonu.garantiden geldikten sonra bir kere sistem kurulup cıkartıldı.istediğim fiyat 120 liradır.takas ta yapabilirim (x48-x38 yada p45)chipsetli asus yada dfı anakartla ati 4850 4870 4890 vgalarıyla yada 2*2 ddr2 oc ramları ıle takas olur.

isteyen arkadaslara msnden yada pmden detaylı bilgi veririm zaten resimlerini koydum.sata kablosu ve anakartın arkasına takılan plaka falan poşetinde açılmadı kirapçığı falan hepsi tamdır saygılar.

965 çipsetli kartımız için fiyatınız fazla değil mi sizce de ?
  • bence değişen bir kart için değil sizin için olabilir.bu tarz yorumlarınızı pmden belirtseniz daha hoş olmazmı?alıcı arkadasla konusur anlasırız alıcan olan zaten pm den ulasır.

SAYGILAR.

• quote:

bence değişen bir kart için değil sizin için olabilir.bu tarz yorumlarınızı pmden belirtseniz daha hoş olmazmı?alıcı arkadasla konusur anlasırız alıcan olan zaten pm den ulasır.

SAYGILAR.

Hayırlı Satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaskoo_87

quote:

bence değişen bir kart için değil sizin için olabilir.bu tarz yorumlarınızı pmden belirtseniz daha hoş olmazmı?alıcı arkadasla konusur anlasırız alıcan olan zaten pm den ulasır.

SAYGILAR.

Hayırlı Satışlar.

teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ##Gigabyte X38-DQ6 İncelemesi##
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.