Şimdi Ara

SATILIK GİGABYTE 870A USB3L ANAKART

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Samsun
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    S.a arkadaşlar. Gigabyte 870A usb3l anakart satılıktır. Sistemi toplarken ilk amd athlon II x2 250 ile sorunsuz olarak kullandım.(Phenomla test ettim sorunsuz çalışıyor) Daha sonra işlemci değişikliği yaptım fx 6100 ile çalışmadı servise gitti tamir gördü.(Anakartta Fx işlemci ile ilgili bir sorunu varmış demek ki) Fx 6100 de servise gitti ve ücreti iade olmuştur. İntel anakart ve işlemci aldığım için boştadır. Anakart sağlamdır sorunsuzdur. Full kutu içeriği vardır. Fatura tarihi 01.02.2012 vatan bilgisayar. Garanti belgesinde garantisinin 3 yıl olduğu yazıyor. Fatura fotokopisi, full kutu içeriği ile gönderilecektir. Fiyatı 70 lira ve kargosu benden olur. Önce havale sonra kargoya veririm. Pazarlık en fazla 5 lira inerim. Kargosu sizden olursa 10 lira daha düşerim. (havale geldikten sonra, en geç 2 saat içinde kargolarım). Pm ve telefondan ulaşabilirsiniz. (Telden ulaşırsanız daha çabuk yardımcı olurum).
    Kart ile ilgili bilgiler:http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-870a-usb3lrev_31/

Soner Ustaoğlu
    05464131661

satıldı: darkness45
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soni55 -- 8 Aralık 2012; 1:37:27 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Tarafımdan alınmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soni55

S.a arkadaşlar. Gigabyte 870A usb3l anakart satılıktır. Sistemi toplarken ilk amd athlon II x2 250 ile sorunsuz olarak kullandım.(Phenomla test ettim sorunsuz çalışıyor) Daha sonra işlemci değişikliği yaptım fx 6100 ile çalışmadı servise gitti tamir gördü.(Anakartta Fx işlemci ile ilgili bir sorunu varmış demek ki) Fx 6100 de servise gitti ve ücreti iade olmuştur. İntel anakart ve işlemci aldığım için boştadır. Anakart sağlamdır sorunsuzdur. Full kutu içeriği vardır. Fatura tarihi 01.02.2012 vatan bilgisayar. Garanti belgesinde garantisinin 3 yıl olduğu yazıyor. Fatura fotokopisi, full kutu içeriği ile gönderilecektir. Fiyatı 70 lira ve kargosu benden olur. Önce havale sonra kargoya veririm. Pazarlık en fazla 5 lira inerim. Kargosu sizden olursa 10 lira daha düşerim. (havale geldikten sonra, en geç 2 saat içinde kargolarım). Pm ve telefondan ulaşabilirsiniz. (Telden ulaşırsanız daha çabuk yardımcı olurum).
    Kart ile ilgili bilgiler:http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-870a-usb3lrev_31/

Soner Ustaoğlu
    05464131661

rezerve: darkness45
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Arkadaş ile 0:18:04 - 0:51:59 saatleri arasında, 5 lira pazarlık ile kargo dahil 60 TL olarak görüştük konuştuk anlaştık.. 0:51:59'da, anakart için başka bir arkadaşın benden daha önce pm attığını ve kendisine rezerve ettiğini söyledi.

Bunca süre benle konuşup mutabakata vardıktan sonra başka bir kişiyle görüşülür mü görüşülmez mi bilmiyorum ama böyle durumların da ciddi zaman kaybı yaşattığı açık. Bulanık görünmektense, temiz ve net olmayı tercih ederdim şahsen.

Alana da satana da hayırlı olsun. Diğer arkadaşların da bilgisine.

• kartı ben aldım arkadaşa msj attım ( screenshotlarını ekliyorum ) almak istiyorum diye sonra forumdan çıktım sonra girdiğimde ise 00.35 u geçiyordu.
    arkadaş msj atmış bende yanıt olarak 2 nolu ss'de gördüğünüz msjı attım.
    ss'lerde yazıyor zati herşey uzun uzun yazmaya gerek gormuyorum.

[simage]

[/simage]

[simage]
    [/simage]

[simage]
    [/simage]

• @darkness45

Hocam al anakart senin olsun. Umrumda değil.

Benim lafım satıcı arkadaşa, satılan ürünü neden tekrar benle konuşuyor, neden vakit kaybına yol açıyor, kendini sağlama almak için. Herkesin vakti kendisininki kadar değersiz olmak zorunda mı.

Neyse. Güle güle kullan seninle bir sıkıntım yok.
  • hata benimdir görmedim mesajı.görmeliydim. vaktini aldığım içinde kusura bakma ufuk demirci. lütfen konu kapansın arkadaşlar. uzatmayalım..

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK GIGABYTE A320M-S2H 300TL
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.