Şimdi Ara

[SATILIK] GIGABYTE 8600 GT SLIENT PIPE II

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Kart sorunsuzdur. Özellikler için Pm atabilir veyahut alttaki linki inceleyebilirsiniz.

İzmir/Bornova elden satış, il dışına gönderimlerde kargo ücreti alıcıya aittir.

Fiyat: 65 TL'dir. Pazarlık payı vardır.

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2604#ov

[SATILIK] GIGABYTE 8600 GT SLIENT PIPE II [SATILIK] GIGABYTE 8600 GT SLIENT PIPE II
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eothraen -- 6 Ocak 2015; 13:34:02 >

• Sizce de fiyatı yüksek değil mi?
    komando57 (2 adet kasa)v1gor (core i5 650 İşlemci )uzmanbiyolog (komple kasa), gizlisilah [CPU Fanı], Acrapole(Kankamdır,kendisine kefilim) donjuano (Bozuk olan anakartın iadesini yaparak güvenilirliğini ispatladı) l3aron(Ram)Orgeneral_(Kasa) turbulence42 (Anakart)sugarcocuk1 (Big Typhoon Fan), mrxpsp3 (CPU Fan, THERMALTAKE TSUNAMİ DREAM KASA)Chn35 (Anakart+İşlemci)abacuklu67(Fan)
    hamsikamil (Anakart aldım) mersinaki (3x1 Gb Ram)
    guraysenturk41 (Aerocool GT-S Kasa)
  • Cevaplandı.
  • İlk çıktığında alıp uzun yıllar kullanmıştım, gayet güzel bir ekran kartı. Hayırlı satışlar dilerim.
    İşlemci :INTEL İ5 4690K 3.5GHz, Anakart : MSI H81M-P33, Ram: Kingston DDR3 1600 Mhz 8 GB, Ekran Kartı : Sapphire R9 390 NITRO TRI-X GDDR5 8GB 512Bit, HDD : Samsung 840 EVO 120 GB SSD, Power : High Power 650W Absolute Monitör : AOC i2367FM 23" 5ms Full HD IPS LED
  • Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Geçen sene 9600GT silent pipe 55 liraya zor sattım 1 ayda galiba :) yarı performansta 65 tL ye bu kart mı kalmış hocam 40 lira filan yazsanız neyse 65 tl ye ilanı görmekten yoruldum :) Pazarlık payı neyse kaldırın da satın bir an önce :)

ALIŞVERİŞten UZAK DURULMASI GEREKENLER;
    Beşiktaş JK: Ekranı çizik dolu telefonu, ekranda nokta çizik yok diye satan, iPhone 3GS
    cengiz_vga: bozuk ekran kartı satıp üstüne yatmaya çalışan, madd_max82: iftiracı, nazgUL_vB sözünden cayıp engelleyen, Originals: kusurlu mal satıp arkasında durmayan, bysecox saygısız, sözünde durmayan ve tel. ile arayıp ağıza alınmayacak küfürler etmiştir.
  • hiickimse kullanıcısına yanıt
    Öneriniz için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geçen sene kartlar daha ucuzdu sanki:(
    4850 9800gt felan 50-60 a satılıyodu şimdi daha pahalı hayret.

alışveriş yaptıklarım:iMHoTeP(mouse ve usb ethernet kartı sattım)yellowrock(asus m2npv-vm sattım)prot(x1800xl aldım)andofthehorizons(am2 3200 cpu aldım)FATALIST(Asus M2NPV-VM AM2 6150 aldım)dubambi (350 watt fsp psu aldım)HyperActive(kasa aldım)r11_flash(xerox phaser 3116 sattım)bilader007(7600gt sattım)pisina(7800gt aldım)KRALL(razer copperhead aldım)ZEPHYR(xfx 7900gs aldım)Sincity(6100 sattım)Krombacher(hd 3850 aldım)MoKoKo®(x1950pro sattım)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.