Şimdi Ara

SATILIK GIGABYTE 3D AURORA 570 FULL TOWER ALUMİNYUM KASA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ANKARA'DAN SATILIK GIGABYTE 3D AURORA 570 FULL TOWER ALUMİNYUM KASA , KASANIN KUTUSU VE TÜM APARATLARI TAMDIR SADECE ÜST TARAFINDA BİR KAÇ ÖNEMSİZ ÇİZİK VARDIR KASANIN YAN PANELİNE ZEVKİNİZE GÖRE PLEXİ GLASS YADA IZGARALI MESH KISMINI TAKIP KULLANABİLİRSİNİZ PLEXİGLASS YAN KAPAĞINI HİÇ KULLANMADIM ANKARA İÇİ ELDEN TESLİM DİĞER İLLERE KARGO YAPARIM İÇİ HANGAR GİBİ GENİŞ BİR KASADIR VE FULL ALUMİNYUM'DUR VE BÖYLECE COK HAFİF VE SAĞLAM BİR KASADIR, RENGİ SİYAHDIR.. İSTEDİĞİM FİYAT PAZARLIKSIZ 160 TL ' DİR

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

• yanlış anlamayın ama bu kasayı silverstone 600 watt psu ile beraber 159 TL ye almıştım sıfır olarak zamanında , sattığınız fiyat nasıl bu kadar yüksek oluyor 2nci el forumunda anlayamadım ..sıfır fiyat linki varmı bulabildiğiniz ?

Orijinalden alıntı: mettoler

yanlış anlamayın ama bu kasayı silverstone 600 watt psu ile beraber 159 TL ye almıştım sıfır olarak zamanında , sattığınız fiyat nasıl bu kadar yüksek oluyor 2nci el forumunda anlayamadım ..sıfır fiyat linki varmı bulabildiğiniz ?

Bu kasayı psu ile birlikte 159 TL 'ye alman imkansız başka kasa ile karıştırıyorsun bence sıfır fiyatı 300TL idi bu kasanın
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.