Şimdi Ara

Satılık GEOW2, FORZA4 ve daha fazlası.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Evet arkadaşlar artık orjinal oyuna ihtiyacım kalmadığından oyunlarımı satılığa çıkarttım.

Forza Horizon PAL Sıfır aldım bitirdim hala sıfır gibi 60TL SATILDI
    Forza 4 PAL Sıfır aldım hala sıfır gibi 60TL
    Battlefield 3 Premium edition RF sıfır aldım kodu kullandım hala sıfır gibi 50TL SATILDI
    Gears Of War 3 RF kılcal çizikler mevcut kutusu temiz kitapçığı mevcut stickerların 2 tanesi mevcut 30TL SATILDI
    Mortal Kombat 9 Komplete edition Fredy Kruger olan sürüm PAL DVD çiziksiz kitapçık var kutuda ufak bir çatlak mevcut 50TL SATILDI
    Forza 3 Ultimate Collection PAL kodları kullanılmış kutusu temiz kitapçık mevcut dvd de çok hafif kılcal çizik var çalışmaya engel değil 30TL SATILDI
    Gears Of War 2 PAL Kitapçık var dvd de çizik var çalışmaya engel değil 25TL
    Halo 3 PAL siyah kutuda dvd de çizik mevcut çalışmaya engel değil kitapçık var 25TL
    Rage Anarchy edition PAL 3dvd sıfır aldım bir kaç kez oynadım sadece 1.dvd yi kullandım diğer ikisi kutudan çıkmadı bile hala sıfırdan farksız hatta Anarchy edition ve ekstra görev kodunu kullanmadım 20TL SATILDI
    Pes 2011 PAL kitapçık var dvd de hafif kılcal çizik var çalışmaya engel değil 20TL
    NBA 2k11 kitapçık var kutu köşesinde bir parça kırık var dvd de bir kaç tane kılcal çizik var çalışmaya engel değil 20TL
    Indiana jones Lego ve Kung Fu panda PAL bundle copy ikisi bir kutuda kitapçıkları var kutuda 2 yerde kırık var fakat kutunun bütünlüğü bozulmamış Indiana Jones hafif kılcak çizik Kung Fu panda da çizik yok 15TL

İletişim işin özel mesaj kullanılmasını rica ediyorum. Oyunlar hakkında bütün bilgileri verdim her şeyi yazmaya çalıştım. Güncel oyunlarda hafif pazarlık yapılır fakat ucuz oyunlar zaten ucuz onlar için pazarlık mesajı atmaz iseniz sevinirim.

Hepsini almak isteyene 300TL ye vereceğim. Herkese iyi forumlar dilerim.

Oyunların fotoğraflarına buradan bakabilirsiniz. Rage ve Forza 4 Bandrollüdür. Diğer oyunların kusurlarını çektim.

Forza 4 bandrol

Rage bandrol

Pes 2011

MK9

Halo 3 Siyah kutu

Lego Indiana Jones, Kung Fu panda

Nba 2k11
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoburPirana -- 10 Temmuz 2013; 20:01:22 >

• 150 verem.
  • Arkadaşım satılan oyunları başlıktan siler misin ikidir boşu boşuna giriyorum konuna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UMP

Arkadaşım satılan oyunları başlıktan siler misin ikidir boşu boşuna giriyorum konuna.

Emriniz başım üzerine hemen düzeltiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.