Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK GEFORCE RTX 3090 - NVİDİA - AUROS MASTER- 43.900 TL Satın Al 7 Ocak 2022 12:26 1 1 SATILIK GEFORCE RTX 3090 - NVİDİA - AUROS MASTER- 43.900 TL SATILIK RTX 3090 - NVİDİA - AUROS MASTER *Ürün yurt dışıdır, faturası yok, kapalı kutu sıfır, alan kişi buna göre alsın. faturasız ürünlerde garanti oluyor mu bilmiyorum. fiyatı o yüzden çok uygun yazdım. *amazon japonya dan alınma ekran kartlarının da 1 ay garantili olduğunu düşünürsek, benim yazdığım fiyat çok uygun diye düşünüyorum. *almak isteyen kişiden makul bir kapora alırım ve getiririm. ayrıntıları konuşuruz. FİYAT 43.900 TL Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Çorum Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Fillo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün XBOX WİRELESS 9. NESİL GAMEPAD+ GARANTİ [SATILDI] SATILIK XBOX SERİES S- SATILDI SATILDI SATİLDİ Satılık komple kasa İ5 12400- 16 GB ram -3060Tİ ekran kartı -VS. SATİLİK PLAYSTATİON 5 SLİM CD Lİ + iki kol