Satılık Garantili kutulu ve kabloları ile birlikte 320 gb slim ps3 Temmuz 2014'e kadar garantisi mevcut. 2 adet dualshock 3
Cihazın üstünde kılcal çizikler mevcuttur. Herhangi bir arızası vesaire bir problemi olmamıştır. Kollar orijinal ve faturalıdır.
Cihazda son sürüm yazılım mevcuttur. Cihazın data kodu 2A'dır. Kırılıp kırılmadığı hakkında fikrim yoktur. İçinde herhangi bir ekstra oyun birşey yoktur. İstanbul içi önceliğimdir.
Fiyat:500 TL Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Arkadaşım foruma yeni kayıt olduğuma bakma lütfen üniversiteliyim ve öğrenim kredim gelicek o parayla 500 600e ps3 almak istiyorum forumda araştırıyodum o yüzden kayıt oldum. Şöyle bi durumum var yatay geçiş yapıcam istanbul şişlide okuyorum kocaeliye geçiş yapıcam eğer onaylanırsa 10 şubat akşamı sana haber veririm zaten hafta içi de istanbula gelip kağıt vs işlemlerimi halletmem gerek o sırada satışı da aradan cıkarırız buluşup.Ben istanbulun her yerini bilmiyorum o yüzden telefon numaranı alabilirmiyim ? Şartlar uygun olursa arayıp haber vermek istiyorum yarın akşam.