Şimdi Ara

SATILIK GARANTİLİ HTC HD2 KVK(yazılım problemli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 SATILIK GARANTİLİ HTC HD2 KVK(yazılım problemli)
    Normal bir şekilde kullandıgım nexus romu farlı bır rom ıle degistireyim dedim...Ama hicbırsekılde ne Windows Mobıle'a donebılıyorum ne de farklı bır rom atabılıyorum...
    Su anda bootloader ekranında

PB81100 Hx-BC
    SPL-2.08.HSPL 8G XE
    0x05
    CotullaHSPL 0x50

USB

Bootloader ve hard reset ekranlarına sorunsuz ulasıyorum ancak ordan sonra bısey yapamıyorum...Sistemim de windows mobile center ile pc ye baglıyamadım telefonu acamadıgımdan...
    Bootlaoder ekranına sorunsuz ulasıyorum...eger bu ekranı acmaz isem 'STICK TOGETHER' logosunda takılı kalıyor makine...anlıyan bir arkadasıma gosterdım...teşihisi EU makineye US rom atmışsın dedi...Benım yapamacagım bır cozum soledı bana telefonu acarak rom sıfırlama NAND gibi biseyler...Donanımsal olmadıgını yazılımsal oldugunu da belirtti...zira bu ekranlara ulasamazmısım donanımsal olsaymıs....Yapabılecek bırısı var ise ucretı karsılıgı yardım ederse sevinirim...

Zamanım olmadıgı için garantiye göndermek ile de ugrasamam...Haziran 3'une kadar garantisi devam ediyo...fatura tarihi 03/06/2010
    Orjinal sarj aleti
    4 gb sd card
    Fatura
    Kutu

Ben ugrasırım hallederim diyen alsın...Yukarıda belirttigim gibi durum...farklı bırsey sozkonusu degıl...kozmetık acıdan ıyı durumda telefon...Fıyat gayet ıyı...550-600 cıvarları fıyatlar gordum forumda...pazarlık ıstemeyın ıyı fıyat verdım

532 4803594 Murat(tamır edebılecek var ıse de beni arar ise sevinirim)

Tamır ederım,ugrasırım dıyene 450 TL PAZARLIKSIZ
    Fiyat : 450 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 25 Nisan 2012 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• almak için pm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.