Şimdi Ara

SATILIK [Garantili 2 Aylık İphone5 Beyaz]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara Renk #Beyaz Model #iPhone 5 Kapasite #16 GB İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihazın fatura tarihi 05.08.2013tür yani tam 2 aylıktır.Garantilidir.Renk Beyazdır.Sıfırdan hiçbir farkı yoktur.Kutusundaki hiçbir aksesuar kullanılmamıştır ve tamdır.Alındığı günden beri kılıf ve koruyucularla kullanılmıştır.Kesinlikle ezik çizik vuruk vb şeyler yoktur.Fotoğraf koymaya gerek duymama rağmen pazartesi günü fotoğrafları ekleyeceğim.Ankara içi elden diğer illere kargo yapılır.Sanalpazar üzerinden satış yoktur.Referansı yüksek üyelere önce kargo sonra havale referansı düşük üyelere ise önce havale sonra kargo yapılır.Kargo ücreti alıcınındır.Fiyat kargo hariç 1650 tldir.Sormak istediğiniz her şeyi özel mesajla sorabilirsiniz.İhtiyaçtan satılıktır takas düşünmüyorum.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrqaNn -- 5 Ekim 2013; 21:49:46 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadasım hayırlı isler. yazmadan edemedim kusurabakma.
    2 hafta telefon aradım bulamadım. Sonun da bulunduğun memleketten aldım eger almasaydım sizin bu yaklaşımınızdan dolayı telefonunuzu alırdım. ( referansı olan kişilere once tel sonra para seklinde olan yaklaşımınıza) .

• teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için.bizler sırf bu iyi referansları almak için daha düzenli ve titiz davranıyoruz illaki bir yerde kullanmamız gerekiyor :)

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Tam aradigim cihaz 350 lira daha ucuz olsa alirdim hemen :))

Saygılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel ilan okurken insanı yormayan tip den fiyat için takip hayırlı bayramlar

• sıfırının fiyatını düşününce bu fiyatın biraz yüksek olduğu anlaşılıyor. Takdir sizin tabi ki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fiyat takip.
  • Hocam emsalleri 1300 den gidiyor,bu şekilde satmaniz zor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.