Şimdi Ara

Satılık Game Cube ve Dreamcast

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Game Cube (PAL) + aksesuarları: 200 YTL
    Dreamcast (PAL) + aksesuarları: 150 YTL

msn: iorirlsx@hotmail.com

Pazarlık yapılır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kyuuketsuki -- 9 Nisan 2008; 15:36:05 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ps 2 150 ytl iken sen nasıl 10 senelik konsolo 150 lira istersin anlamıs degilim
  • kopya oyun satışı yasak.ilanını düzenle hocam
  • quote:

Orjinalden alıntı: qer

ps 2 150 ytl iken sen nasıl 10 senelik konsolo 150 lira istersin anlamıs degilim

Eğer konsol yeterince temiz ise Dreamcast Konsol için uygun bir fiyat bence.. İkinci el temiz Dreamcastlar yurt dışında oldukça pahalıya satılmakta, hatta nadir aksesuarlarla birlikte 1500 YTLye varan fiyatlar biçilmekte.. Sizin için oldukça manasız olabilir ancak kimilerine göre değil Playstation 2, Playstation 3 ile bile kıyaslanamayacak bir konsoldur Sega Dreamcast.

Hayırlı satışlar Kyuuketsuki..
  • Ben daha 1 hafta önce, şans eseri bulup sıfır dreamcast satın aldım,hatta bir tane daha alacağım,benim için de dreamcast,"orochi - x" adlı arkadaşın dediği gibi ps3 ile bile kıyaslanamaz.Dreamcast gerçekten çok özel bir cihaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: orochi-x

quote:

ps 2 150 ytl iken sen nasıl 10 senelik konsolo 150 lira istersin anlamıs degilim

Eğer konsol yeterince temiz ise Dreamcast Konsol için uygun bir fiyat bence.. İkinci el temiz Dreamcastlar yurt dışında oldukça pahalıya satılmakta, hatta nadir aksesuarlarla birlikte 1500 YTLye varan fiyatlar biçilmekte.. Sizin için oldukça manasız olabilir ancak kimilerine göre değil Playstation 2, Playstation 3 ile bile kıyaslanamayacak bir konsoldur Sega Dreamcast.

Hayırlı satışlar Kyuuketsuki..

ben bu cihazı kullanmıs biriyim tabiki ki iyi bir konsol ama bu fiyat bence abartı hic bir yedek paracasının dogru durust bulanamadigi bir turkiyede

• quote:

Ya hocam neden insanların ilanına saygı duyulmuyor, ps2 o kadar, dreamcast neden aynı fiyatmış filan... Eğer ilgilenmiyorsan yazmayacaksın, bence de öyle eserler vardı ki eşizdir, mesela, sega satürn, nintendo 64...

Fiat makul
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Wii U ve Switch
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Açtığın ilanda fiyatlar yazmıyor ya fiyatları yaz yada ilanın kilitlenecek...
  • Tamam gerekirse indirim yaparım :)

• yurt dışında 1500 ytl mi e-bay da 20dolara satılıyor be adam illa link verdirtip ceza aldırtma bana bu konsollar avrupada deger görmüyor sadece classic denilip yok paralara satılıyor
    e-bayda dünya üzerinde sınırlı sayıda üretimiş olan gamecube'ün digital ekranlı dvd oynatıcılı metalik bir modelini bile 75 dollardan satıyorlardıki normal mor olanı 30 doları geçmiyor hayır inanmıyorsan gir bak derim
    bu konsolu alırken şunları göz önünde bulundurun ( dreamcast) öncelikle lazer veya board akssesuarlarından biri bozuldumu çöpe atın hiçbiryerde parçası yok elinizde patlar alırken deneyerek alınki herhangi sorunu varmı diye kontrol edin hatta oynama şansınız varsa oynayın bakın çünkü cihaz mart 2001 de üretimi durmuştur 7senelik bir makinedir enson üretim tarihli olsa bile

game cube için sorun teşkil etmiyor parçası bol bulmadınız gidin nortech servisine bir şekilde yaparlar en azında distrübütörü arkasında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-17 -- 9 Nisan 2008; 20:18:13 >

• quote:

Orjinalden alıntı: MirrorMask

yurt dışında 1500 ytl mi e-bay da 20dolara satılıyor be adam illa link verdirtip ceza aldırtma bana bu konsollar avrupada deger görmüyor sadece classic denilip yok paralara satılıyor
    e-bayda dünya üzerinde sınırlı sayıda üretimiş olan gamecube'ün digital ekranlı dvd oynatıcılı metalik bir modelini bile 75 dollardan satıyorlardıki normal mor olanı 30 doları geçmiyor hayır inanmıyorsan gir bak derim
    bu konsolu alırken şunları göz önünde bulundurun ( dreamcast) öncelikle lazer veya board akssesuarlarından biri bozuldumu çöpe atın hiçbiryerde parçası yok elinizde patlar alırken deneyerek alınki herhangi sorunu varmı diye kontrol edin hatta oynama şansınız varsa oynayın bakın çünkü cihaz mart 2001 de üretimi durmuştur 7senelik bir makinedir enson üretim tarihli olsa bile

game cube için sorun teşkil etmiyor parçası bol bulmadınız gidin nortech servisine bir şekilde yaparlar en azında distrübütörü arkasında

Peki sana senin verdiğin siteden basit bir örnek göstereyim;

Kullanılmış Seaman Limited Edition Dreamcast;

http://cgi.ebay.com/Clear-Seaman-Limited-Edition-Dreamcast-RARE_W0QQitemZ300208691096QQihZ020QQcategoryZ4313QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Satış Fiyatı : 489£ = 1350 YTL

Ki bu ilanda sadece kullanılmış bir limited edition konsol var. Sıfır kutusunda olanları, yanında olta aparatından, arkeyd joystiğine, tabancasından bir çok orjinal oyununa bahsi geçen fiyatın çok çok üzerinde Ebay.com'da satıldığına şahit oldum.

Bu arada ben sadece örnek olması için 1500 YTLye satışlarının olduğunu söyledim ki nadir aksesuarlarla birlikte o fiyata ulaştığınıda açıkca belirttim. Birisine ağır konuşmadan önce daha dikkatli olmak gerekiyor.

• Dreamcast'in Dünya üzerinde çok ama çok fazla sınırlı üretim bandı mevcut,aralarında bazıları hakkatten 1000 dolar civarı ve üzeri değer ediyor. Gold edition,Sonic edition, vb... örnekleri verebiliriz.
    Mesela ben,1 hafta önce ntsc japon üretim ugo denshi model,samsung gd-romlu kutusunda sıfır dreamcasti yaklaşık 200 liraya satın aldım.

Çok kısa bir süre sonra sıfır ;su soğutmalı orange box edition alacağım.Neden aynı jenerasyondaki emsalleri ps2 ,gc,ya da xbox'ın farklı model vb.. olaylarına girmiyorum ya da pek ilgimi çekmiyor? Cevabı belli...

Dayanıklılık olarak ise; illegal olaya girmezsen,normal şartlar altında dreamcast'in bozulma ihtimali son derece düşük,yurdum insanı aleti hayvani derecede bilinçsiz ve gd romunun kaldıramayacağı hızdaki illegal olaylarla kullandığı için hali ile çabuk bozuluyor diye adı çıkmış ayrı husus.

Bu kadar efsane ve tarz oyunlara imza atan bir konsol video oyun tarihine az geldi.

• http://catalog.ebay.com/Sega-Dreamcast_MK-55002-09_W0QQ_dl1ZConsumerQ2dElectronicsQQ_dl2ZVideoQ2dGamesQ2dSystemsQQ_dl3ZVideoQ2dGameQ2dSystemsQQ_fclsZ1QQ_fifptsZ1QQ_pidZ43562276QQ_tabZ2

illa kapakmı olsun 26$ normal olanı yukarda gösterdim bide limited edition yollayım fiyatına bak

http://cgi.ebay.com/SEGA-DREAMCAST-BLACK-SPORT-SYSTEM-2-CONTROLLERS-MORE_W0QQitemZ150233480907QQihZ005QQcategoryZ62054QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem 20$ demkki daha ucuzada limited edition bulunuyor normal konsoldan

haaa dersinki onlar fake bekle birtane daha yollayımda bişey diymezsin mosmor olduktan sonra

hani 20dolarlık dc vardıya buda onlara inat 15 dolara fulll aksesuarlı oyunlu veriyor bakta biraz insan gör
    http://cgi.ebay.com/Sega-Dreamcast-console-controllers-games-Acessories_W0QQitemZ180231089404QQihZ008QQcategoryZ62054QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

sen 1350 ytl dedin gel ben sana kıyak yapayım sitenin pahalı konsulnu 500ytl ye vereyim
    bak kimseye yapmamm ona göre sakalımı isterim anlaştıkmı

konsola bak varmı böylesihttp://cgi.ebay.com/Very-Rare-Biohazard-Code-Veronica-Dreamcast-Mint_W0QQitemZ230240343770QQihZ013QQcategoryZ62054QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

güle güle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-17 -- 9 Nisan 2008; 22:34:18 >

• 1. Abicim verdiğin tüm açık arttırmalar daha devam ediyor, kapanma fiyatları değil
    2. Bu arada ben 20$'a Dreamcast olmaz diye bir şey söylemiyorum ki 1500 YTL ye dreamcast olmaz diyen sensin
    3. 10$'ın altında kapanan açık arttırmalara da çok şahit oldum (Özellikle Paypal ödemesini kabul etmeyen yerel satışlar) Benim için 20$ bile fazla

Ancak satış ilanı laf dalaşına döndü. Bunların hiçbirisine gerek yoktu. Sadece daha dikkatli okuyup, daha dikkatli cümleler kursaydın keşke..

• Bu arada yanlış anlaşılma olmasın. Açık arttırma fiyatları düşük olsa bile yurt dışından +2,5kg lık bir konsol için ödeyeceğiniz kargolama ücreti oldukça yüksek olacaktır. (Örneğin; zamanında Kanada'dan bir satıcıdan kazandığım sega dreamcast konsol için 75$ yol parası vermek zorunda kalmıştım).
  • yooo amerika içi ise aynı fiyat dışarı gidiyorsa 50dolar artı ödüyorsun satıcı herşeyi hallediyor hediye paketi yapıyor fiyatı 20dollar gösteriyor gümrüge takılmadan geliyor kucagına

dikkat ettiysen hepsinin ya bir günü veya 2günü kalmış ve sent oynamamıştır fiyatlarda
    resident evil code veronica limited edition dreamcast'tin en degerli paketlerinden başlarındadır
    99centten fiyat başlayıp 415 dolarda stoplamış 1günü kalmış nerdeyse yani cent oynamaz o fiyatlarda maximum fiyata çıkan fiyatları gösterdim sana amerikada ve avrupa ülkerindeki insanlar daha artırma yapmaz ona yoksa haybeye fiyat çekerler alan çıkmaz feedback leri kötüye yansır hepsinin referanslarını kötüye kullanmak istemezler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-17 -- 9 Nisan 2008; 23:06:13 >

• dreamcast cok harıka bı konsol ben fanatıklık derecesınde hastayımdır bu konsola ama turkıye pıyasasında bıraz pahalı ben 75 ytl ye almsıtım enson tabi bu 6. dreamcasttımdı sanrım
  • Arkadaşlar lütfen "Fiyat çok yüksek! Bu paraya Dreamcast'i kimseye satamazsın! " gibi şeyler söylemek için msne eklemeyin.Satın almaya niyeti olan veya pazarlık yapmak isteyen eklesin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kyuuketsuki -- 10 Nisan 2008; 8:50:21 >

• walla ne dıyım adam ıstersen 500 lira der alıcı da cıkarsa satar,
    ben ps2 alacagım zaman 100 liraya zor satmıstım makıneyı, 450 lira verıp ps2 almıstık, sımdı gercektende kafa kafaya fıyatları..
  • quote:

Orjinalden alıntı: MirrorMask

...resident evil code veronica limited edition dreamcast'tin en degerli paketlerinden başlarındadır
    99centten fiyat başlayıp 415 dolarda stoplamış 1günü kalmış nerdeyse yani cent oynamaz o fiyatlarda...

Kapanış fiyatı 820$, gerçektende sent oynamamış Sadece iki katına çıkmış
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.