Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK GALAXY NOTE 1 (N7000) 180 TL Satın Al 7 Şubat 2017 16:19 1 1 SATILIK GALAXY NOTE 1 (N7000) 180 TL Telefon değiştireceğimden dolayı şuan kullandığım note1 telefonumu satıyorum.Telefonun ufak bi programı var.Telefona büyük sim kart takılıyor ama ben micro olarak kesilmiş simi kesilen bölgeye takıp öyle taktım simi.çıkartırken simin ufak bi parçası kırılıp sim yuvasının içinde kaldı.yani büyük sim girmiyor ama ben mini simi takıp kullanıyorum.yerine oturttuğunuz zaman mini sim ilede sorunsuz kullanılıyor.isteyen telefoncuda simin olduğu yerdeki demiri çıkarttırıp çıkarabilir kırılmış sim kartının parçasını çok önemli birşey değil.Bataryası yenidir bi sıkıntısı yoktur. Kutu fatura yok kenarlarda her samsung telefondaki gibi soyuklar var çerçevesi hafif hasarlı.Şarj aleti (orjinal değil) ve telefon olarak gönderilecek. Fiyat: 180 TL Yedek parça olarak kullanmak için bile uygun bir fiyat bence.İndirim yoktur.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 180 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Manisa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK SAMSUNG S20FE 8/256 SNAPDRAGON 9000 TL ALINIK 50$ Steam Cüzdan Kodu ALINIK iPhone 15 Pro YD ALINIK iPhone 6s 32gb
quote:Orijinalden alıntı: coolgeo ürüne ait foto yayınlarmısınız. Fotoğraflar eklendi. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK SAMSUNG S20FE 8/256 SNAPDRAGON 9000 TL ALINIK 50$ Steam Cüzdan Kodu ALINIK iPhone 15 Pro YD ALINIK iPhone 6s 32gb