Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık GAINWARD RTX 4070Ti PHOENIX... Satın Al 9 Haziran 2025 17:54 1 1 Satılık GAINWARD RTX 4070Ti PHOENIX... Kartı Hepsiburada'dan aldım ve 17.08.2026 tarihine kadar garantilidir... Kutusu vs sıfır diyebileceğim temizliktedir... Kendi bilgisayarımda kullandım ve oynadığım tek oyun GTA Online'dır... Haftada 3-4 gün, günde 1-2 saat civarı oynarım o kadar... Fanları bile doğru dürüst çalışmadığı için toz bile yoktur, kart o derece temiz ve sorunsuzdur...Piyasada bulabileceğiniz soğutması ve görseli en güzel kartlardan birisidir...İstediğim Fiyat...: 27500 TL'dir... Ciddi alıcılar PM ile ulaşırsa günün koşullarına göre fiyat vs anlaşılır... TAKAS DÜŞÜNMÜYORUM...İncelemek isteyenler için...: palitProducts :: Gainward GeForce RTX™ 4070 Ti Phoenix GShttps://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=1170&tab=gy&lang=enSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 27500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 17 Ağustos 2026 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ASUS ROG Strix Flare II Animate Klavye + ASUS ROG KERIS WIRELESS AIMPOINT Mouse 512GB WD Harici SSD - 3,84GB Seagate Server SSD... Satılık NZXT H510 Elite Beyaz KASA + Corsair CX550F Tam Modüler Beyaz PSU... Satılık GAINWARD RTX 4070Ti PHOENIX...