Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ASUS ROG Strix Flare II Animate Klavye + ASUS ROG KERIS WIRELESS AIMPOINT Mouse Satın Al 9 Haziran 2025 18:14 1 1 ASUS ROG Strix Flare II Animate Klavye + ASUS ROG KERIS WIRELESS AIMPOINT Mouse ASUS ROG Strix Flare II Animate Klavye + ASUS ROG KERIS WIRELESS AIMPOINT Mouse kullandığım seti sistem değişikliği nedeniyle satıyorum... ASUS ROG Strix Flare II Animate Klavye 21 Ekim 2025 ve ASUS ROG KERIS WIRELESS AIMPOINT Mouse 25 Ekim 2025 tarihine kadar garantilidirler...Kutuları vs herşeyiyle ilk günkü kadar kusursuz ve temiz olarak teslim edileceklerdir... İlgilenenlere detaylı fotoğraf gönderirim...İki ürün satış fiyatı...: 9000 TL olarak düşünüyorum... Ciddi ilgilenenler ile satış günün koşullarına göre fiyatta anlaşılabilir... TAKAS DÜŞÜNMÜYORUM...Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 9000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 21 Ekim 2025 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ASUS ROG Strix Flare II Animate Klavye + ASUS ROG KERIS WIRELESS AIMPOINT Mouse 512GB WD Harici SSD - 3,84GB Seagate Server SSD... Satılık NZXT H510 Elite Beyaz KASA + Corsair CX550F Tam Modüler Beyaz PSU... Satılık GAINWARD RTX 4070Ti PHOENIX...