Şimdi Ara

SATILIK G.SKILL Trident 4GB DDR3-1600Mhz CL8 izmir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba Arkadaşlar,

"G.SKILL Trident 4GB DDR3-1600Mhz CL8(2-2)" RAM'imi satmak istiyorum. 2011 Şubat ayının sonunda inventus'tan aldım. garanti belgeleri(5 AY kadar daha garanti kapsamındadır), kutusu, faturası mevcuttur. 8GB veya 16GB RAM 'e yükselmek istediğim için satıyorum. (ek 4GB alamıyorum çünkü İşlemci soğutucum yeri daralttığı için 4 slot RAM kullanamıyorum)..

İzmir içi anlaşılan bir yerde elden teslim edilir. İzmir dışı için önce havale daha sonra ürünün kargolanması yapılır (kargo ücreti alıcıya aittir.)

FİYAT :50tl

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ufuq35 - charcharodon carcharias - BiLgiSeaRcheR - madator - alioktay - öztin - servettt - CRaFTY_35 - cathedral - Canuckss - Khorgan - elektro35 - cavador x3 - inthedarkness - Mair - fastfalcon
  • G.SKILL Trident 4GB DDR3-1600Mhz CL8 tarafımca alınmıştır ücreti arkadaşın hesaba yatırılmıştır kargo beklenmekte her iki tarafada hayırlıı olsun

alışveriş yaptıklarım: MephistophaleS -shaddack-killuminati-HyperActive-viperc-FATALIST-mpy-AXI-arizaservisi-alitopal-Zygoma-VISION-servettt-ABUX-braynocaner-barbarian161-em007re-mitrox-comanchee-FaTeeH-MÜŞAVİR-bulgar84-Krush-burakzorlu-thevincent-demircibu-rommy6719-sevann-ruyesil-q.u.i.e.t-Nevfel-Derin1907-CRaFTY_35-hunterhakan-Timeguard-Saga-azelea-burkanor-AL[e]N-hayko4141-ßlue Sky-Peperoglu-wendor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.