Şimdi Ara

SATILIK FX5200 128BİT 128MB 30YTL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Samsun
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İNNO TORNADO FX5200 128MB VE 128 BİTTİR 8 TANE REM CHİPİ VARDIR ARKADA 4 ÖNDE 4 ADET FANSIZ BÜYÜK BİR ALİMİNYUM SOĞUTUCUYA SAHİPTİR, resmi linkte var aynı kart tamamen

http://users.atw.hu/3dfx-nvidia/cards/pic_1600/inno_fx5200_top.jpg

önce havale sonra kargo olur samsundan elden teslim

msn halduun@yahoo.com.tr
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• fiyat çok iyi 128 bit için.bi alınıkları arattır kardei 128 bit fx5200 civarı arayan vardı bulursam bende soylerım

Bu siteden baktığım kadarıyla 128 MB lık olanlar 64 bit 256 Mb lık olanlar ise 128 bit. Ben mi yanlış anladım. Sende bir kontrol eder misin acaba!
  • naten sormuşsun kart kaç x diye kart 8x tir zaten bütün 5200 ler 8x dir, birde orda bakarsan üçüncü kısımda altta 128mb ve 256 mb versiyonların hem 64 biti hemde 128 biti vardır dikkat edersen görürsün

birde ben zaten kartın 128mb ve 128 bit olduğunu söylemişim, burda kimseyi kandırmıyorum, kartta zaten 8 tane rem chipi vardır buda 128 bit olduğunu gösterir 64 bitlerde ise 4 rem chipi vardır küçük boyutta bir pcb ye sahiptirler bendeki kart koyduğum resimdekinin aynısıdır

alışveriş yaptıklarım:kond(x2) & orgeneral & ewerpower(x2) & öztin & by_yeg & muratbalci & fikobeg & sol7dier & hamster48 & m.f.b & COrleone[TUR] & B.Bozdemir & passat1905 & s3k0 & cilginankarali & researcher12

OLUMSUZ REFERANS: teknoshop
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK ASUS EN6600 256Mb Pci-E
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.