Şimdi Ara

satılık fx 8320 ve m5a97 le r2.0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrsweetr -- 24 Ağustos 2018; 18:32:50 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Merhaba hocam istanbulda semt neresi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -ForeverY- kullanıcısına yanıt
    ataşehir/kadıköy

• Fx 6300 ile Fx 8320 arasında ki performans farkı hakkında b ilgisi olan varmı ? İnternette tam verimli sonuç elde edemedim de. Hani yükseltmeme dğermi bu işlemci ile ?
  • ben fx 6300 den geçtim, açıkcası geçerli derecede fark var

• Nefrelius kullanıcısına yanıt
    yardımcı olmak adına yazayım 2 işlemciyide kullanmış birisi olarak değiştirme deyecek bir fark elde etmeyeceksik illa değiştireceğim diyorsan 8 çekirdeğe geçmek için 8350 tavsiye ederim daha temiz bir fark elde edersin
  • Hocam biraz pazarlıkla ikisinide alabiliriz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fx 6300 r9 290 kaldırıyorsa fx 8350 gtx 1060 :) biri 6 çekirdek biri 8 ghz farkıda ortada güç tüketimi olarak fx 6300 biraz daha iyi ama amd bu sonuçta güç tüketimine takıntılıysanız intel i5 4570 yada i7 4790k öneririm :)

• Eklemeyi unutmusum soru soran arkadasa yardımcı olmak adına yazdım i7 4790k ile 1080p de gtx 1070 i rahatlıkla besleyebilirsiniz fx 6300 Deneyimime gçre R9 280 de işlemciye yüklenen oyunlarda ufak bi darboğaz yapıyor ama çokta problem çıkartmaz fx 8350 ile 1060 kullanmadım ama kullanan gördüm ondada hissedilmeyecek kadar küçuk darboğaz oluyor pekte sorun çıkartacak rakamlar değil. Fx 8320 de ise 10 fps kayıp yaşarsın tahminimce :) soğutma sistemi kuvvetliyse o.c bunu belki kurtarır Yazdıklarıma görede sanırım kendinize seçenek bulursunuz

• çorlu elden satış yapabilir misiniz?
  • evet çorludayım zaten

• Abimizden ürünü aldım güzel bir alışveriş oldu ürünün şuan denemesini yapamadım eve gittiğimde testini yapacağım ve referans olacağım, Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.