Şimdi Ara

Satılık full set ps3 = Garantili - FULL - FULL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1 adet slim 320 gb 2012 mart ayına kadar garantili ps3 ( ürün yurtdışınddan alınmıştır 1 yıl uluslararsı garantili olarak) dolayısı ile ürün 6 aylıktır. pal'dır.
    2 adet sıfırdan farksız dualshock 3 orjinal gamepad

13 adet orjinal oyun hepsi pal kutulu kitapçıklı ve sıfırdan farksızdır.

Call of duty modern warfare 2
    final fantasy 13
    MAG
    star ocean the last hope
    mx vs atv REFLEX
    prince of persi the forgetten sands
    mirror's edge
    nier
    fifa world cup 2010
    GTA4
    TURNİNG point fall of libertyy
    NBA 2k9
    sengoku basara: samurai heroes

ayrıca 4 adet psn'den indirilmiş oyun

little big planet
    dead nation
    clark and clank
    wipe out hd

bunun dışında demo oyunlar mevcut...

buraya kadar olan bölüm ayrı ayrı satılmayacaktır hepsi toplam fiyatı : 800 TL'dir.

MOVE SET

2 adet move control
    1 adet kamera
    1 adet demo blue ray

fiyat : 190 tl

hepsi beraber alınırsa : 950 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Yurt dısı garanti bildigim kadari ile gecerli sayılmıyor bu yuzden garantisiz olarak geciyor urunler.
  • Urun garantili hocam bildiginiz garantilerden degil bu zaten normal avrupa garantisi 2 yil oluyor bu 1 yil ve euroasia degil farkli bir uluslarasi 1 yil garantiye tabi urun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: besttrr

Urun garantili hocam bildiginiz garantilerden degil bu zaten normal avrupa garantisi 2 yil oluyor bu 1 yil ve euroasia degil farkli bir uluslarasi 1 yil garantiye tabi urun...

Ben biliyorumda sen bilmiyorsun uluslar arası garanti türkiyede gecerli olmuyor anlatmak istedigim o yani garantisiz ürünle bir farkı yok tr den alacak icin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

quote:

Orijinalden alıntı: besttrr

Urun garantili hocam bildiginiz garantilerden degil bu zaten normal avrupa garantisi 2 yil oluyor bu 1 yil ve euroasia degil farkli bir uluslarasi 1 yil garantiye tabi urun...

Ben biliyorumda sen bilmiyorsun uluslar arası garanti türkiyede gecerli olmuyor anlatmak istedigim o yani garantisiz ürünle bir farkı yok tr den alacak icin

ya bide biliyomuş gibi konuşmuyo mu, sen hayatında kaç ülkeden ps3 aldın bi sölesene ? şu ana kadar 4 kere ps3 alıp sattım, 3 tanesinide yurtdışından aldım, birisini ingiltere diğerini hollanda su an sattıgımıda hindistandan aldım, hindistanda satılan ürünler 1 yıl uluslarası garantidir bildiğin garanti değildir sarı bir kagıdı olur ustunde urun kodu ve satan yerin sony tarafından tanındığı bellidir dolayısı ile dünyadaki her sony magzasına götürüp o sarı garanti belgesi kagıdını gösterip garantiden faydalanabilirsin, kulaktan dolma bilgilerle burdan insalara bilmişlik taslama, bi şeyi biliyoruzda yazıyoruz garantili diye, garantisi meçhul olsa belirtirim zaten insanları kandırmaya ihtiyacım yok buradan gelecek parayada ihtiyacım yok sen rahat ol....

• Aglamana gerek yok uluslar arası garanti tr de tanınmıyor ben kendimde yurtdısından gelen ps aldım o belgede hicbir anlam ifade etmiyor arayip sordum sallama daha fazla batıyorsun
  • yaş kaç senin yaw :) cidden baya boş bi insansın heralde, kendine hindistandan ps3 aldın mı canım benim sen hiç? avrupadan bende aldım 2 tane ps3 2 sininde garantisi geçmiyodu bende biliyorum, neyin peşindesin? birazcık erdemli olsan bilmediğin konularda konuşmaz, yanlış bildiğinide kabullenirsin ama malesef ezikliğin ve baskı sonucu altta kalmış bir halkta senin gibi insanların çıkıp bu şekilde davranmasını normal karşılamak gerekiyor, bende o karşılamayı yerine getirip seni normalmiş gibi görücem iyi akşamlar diliyorum zira, yatmam gerek senin gibi boş değilim yarın CS dersim var sabahtan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besttrr -- 26 Eylül 2011; 0:31:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Full + Full n gage satıyorum...!
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 22 yawru kuş benimde muhasebeye giriş var gel istiyosan Neyse anlayan anladı ne oldugunu hadi hayirli satişlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.