Şimdi Ara

SATILIK FULL P4 KASA VE EXTRA GÜZEL PARÇALAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Konya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1- upgrade sebebiyle eski sistemimi KOMPLE satıyorum.. özellikleri şöyle..
    P43.0E işlemci. index ten garantili.. günlük 3.9 kullanmıştım.. daha fazlasını ramler yüzünden deneyemedim..
    Abit AI7 Guru özellikli anakart.. 865 chipsetli anakartların en babası.. ramlere 3.2V verebiliyor.. esk. yazıcı bilg. dan garantili..
    Twinmos 2x512 ddr400 bh-5 1A4T ler.. 3.2 v ddr480 2225 yapıyor.. daha fazla voltaj veremedim.. gigatek garantili..
    Leadtek 6600GT AGP ekran kartı.. 542/1117 günlük kullandım yalnız fan yada silencer desteği yoktu.. gigatek garantili..
    Seagate 2x80 Gb SATA hdd ler.. raidli kullandım.. badsiz sorunsuz.. üzerlerinde 2 adet hdd soğutucu fanlar takılı..garanti durumunu bilmiyorum..
    Samsung dvd-rom.. sorunsuz.. yeni DVD medyaları yada yüksek hızda yazılanları okumayabiliyor.. cd yada dvd filmlerde garanti veririm..garantisi bitik..
    FSP 400 watt psu.. yazdığım değerleri yaptığım psu budur.. garantili.. sorunsuz..
    AOPEN ES50 beyaz kasa.. çiziksiz tertemizdir.. garantili ama gerek varmı bilmem...
    Türkiyenin heryerine kargo benden göndereceğim..
    fiyat: pazarlıksız 800 ytl dir..

2- Takaslık sapphire x800gto2 ekran kartı.. cafesnet den aldım.. daha faturası bile elime geçmedi.. bekliom.. fiyatın uygun olması açısından yalnız 1.4 ns ramli x1800xl ile takas yapıcam...

3- ZOOM 5551 X4 adsl modem.. ethernet + usb.. sorunsuz.. adaptörü kabloları filan tam.. garanti durumunu bilmiyorum.. pazarlıksız 50 ytl..

4- KINGSTON tek parça 1Gb 333mhz notebook ram... asnet etiketli.. sorunsuz... pazarlıksız 140 ytl..

5- COOLTEK CT8C-48CU işlemci soğutucusu.. zalman 7000 serisiyle aynı görünüşte... daha iyi sonuçlar verdiğini okuduğum için almıştım.. gigatek garantili.. AMD socket 462 ve 754, intel socket 478 e uyuyor.. pazarlıksız 50 ytl yada ninja türü LGA uyumlu kaliteli bir soğutucuyla takas olur..

belirttiğim parçalar haricinde takas düşünmüyorum.. sistemi parçalamayı düşünmüyorum..
    herkese sorunsuz alışverişler...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.