Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK - Fujitsu Esprimo Q9000 Mini Pc(i3-370m, 4gb ram 500gb hdd) İNDİRİM Satın Al 8 Mart 2017 10:07 1 1 SATILIK - Fujitsu Esprimo Q9000 Mini Pc(i3-370m, 4gb ram 500gb hdd) İNDİRİM NOT: Acil paraya ihtiyacım olduğundan 500 e indirdim fiyatı bu son fiyattır PAZARLIK YOKTUR!.Selamlar arkadaşlar elimde fazlalık bir mini pc bulunmakta satmaya karar verdim.Cihazda bildiğim bir problem bulunmamaktadır. 6 ay kadar kullandım bir süredir köşede yatıyor. Hdmi usb çıkışları vs sorunsuz çalışmakta. Cihaz + Adaptörü bulunmaktadır. Garantisi doğal olarak yoktur :)Evde standart kullanım için oldukça ideal yer kaplamayan bir cihazdır. Çantana at götür.Cihaz Özellikleri:core i3-370M 2,4ghz işlemci 4gb 1066mhz ddr3 ram 500gb 5400rpm hdd windows 10 kurdum üstüneHdmi, dvi ve e-sata çıkışları 6 usb portu dvd-rw yazıcı bunu hiç denemedim. Çalışıyor olması lazım emin degilim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [Alınık] Sekiro™ Shadows Die Twice (Çift Hak) SATILIK- Horizon Zero dawn complete edition ALINIK- Lego & LittleBigPlanet 3 (Çocuk için her oyun olur) TAKASLIK (Kulaklık ile) - SATILIK- Fujitsu Esprimo Q9000 Mini Pc- i3-370m, 4gb ram