Şimdi Ara

TAKASLIK (Kulaklık ile) - SATILIK- Fujitsu Esprimo Q9000 Mini Pc- i3-370m, 4gb ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 TAKASLIK (Kulaklık ile) - SATILIK- Fujitsu Esprimo Q9000 Mini Pc- i3-370m, 4gb ram
    Selamlar arkadaşlar elimde bahsi geçen ürün mevcuttur. Hdmi usb çıkışları vs sorunsuz çalışmakta. Cihaz + Adaptörü bulunmaktadır. Garantisi doğal olarak yoktur :)

Cihaz açılırken bazen 2-3 kere kapatıp açmak gerekiyor. Daha önce cihazı forumdan bir abimiz ssd vs takarak kullanmıştı ancak uzun süre çalıştıktan sonra kapanıyor dedi. Ben cihazı kullanmıyorum kullanma şansımda olmadı.

Güzel bir kulaklık ile takas etmek istiyorum. Satın almak isteyen arkadaşlar teklif verebilir anlaşırız. Bir önceki cihazı 500 e satmıştım sorunsuz du ancak bunda kapanma olayı oluyor dendi o yüzden bunu belirterek fiyat ve takas tekliflerinze açığım. (Güncel kuruda düşünürsek fiyat makul bir teklif iyi olur)

Evde standart kullanım için oldukça ideal yer kaplamayan bir cihazdır. Çantana at götür.

Cihaz Özellikleri:

core i3-370M 2,4ghz işlemci
    4gb 1066mhz ddr3 ram
    500gb 5400rpm hdd
    windows 10 kurdum üstüne
    Hdmi, dvi ve e-sata çıkışları
    6 usb portu
    dvd-rw yazıcı bunu hiç denemedim. Çalışıyor olması lazım emin degilim.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Sultangazi Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Hocam merhabalar fiyat ne istiyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.