Şimdi Ara

(SATILIK) Fractal Design Node 804 Black Window Aluminum/Steel MATX Cube Kasa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 (SATILIK) Fractal Design Node 804 Black Window Aluminum/Steel MATX Cube Kasa
    Evet arkadaşlar, bomba bir ürünle daha beraberiz.

Ürün yurtdışından getirtilmiştir. Türkiye'de bulma imkanınız yok gibi. Küp kasaların şahıdır bence. Kasayı inceleyerek ne kastettiğim anlaşılabilir. Ürünün Amazon satış fiyatı 102$+KDV, ayrıca TR'ye getirmek için gerekli kargo ve gümrük masrafı ile toplamda 181$ buluyor fiyatı. Bu açıdan biraz pahalı bir ürün denebilir, ama küçük kasa, büyük performans için değer bir ürün.

Ürünümüz iki bölmeye ayrılmış bir kasadır. Bir bölmede anakart ve diğer parçalar, öteki bölmede de PSU ve HDD'ler yer alıyor. Kasanın ön yüzü 2 SSD alabiliyor. Kasa da HDD soketleri aşağı alınırsa (resimlere bakarsanız) 2 bölmenin de tavan ve anakartlı bölmenin de ön tarafında 240'lık 3 sıvı soğutma radyatörü takılabiliyor. Kasa bu açılardan aşırı zengin. Ben de bahsettiğim şekilde kullanıyordum. Kasa kendi fan kontrolcüsü ile geliyor. Ben hiç kullanmadım ama bunu, neyse. Kasa'nın kendi fanları yerine 3 tane Cougar Vortex fan taktım. Ayrıca kasanın bir de plexili ayrı bir kapağı daha var. Bunlar da kasanın fiyatına dahil. Kasa için istediğim fiyat 380 TL.

Kasa'nın içindeki PSU, kallavi bir PSU. HX 850'yi bilen bilir. Ben bunun içine BeQuiet 140'lık bir fan taktım ve böylece sesi en azamiye indirdim. Bu PSU'nun fiyatı da 250 TL. Eğer bu iki ürünü de bir alırsanız düz 600 TL son fiyattır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 380 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Merhaba sadece psu fiyat nedir? Pm lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Esenlerde oturuyorum acaba satılmadı ise görüşelim
  • PM attım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.