Temiz kullanılmış özel çantasında 6 kaset ve 3 kitaptan oluşan muhteşem bir set yaz tatilinizi değerlendirmek için güzel bir fırsat.kendi sitesinde 75 ytl olan seti 45 YTL 'ye veriyorum.istanbul içi elden teslim yapabilirim.pm atarak bana ulaşabilirsiniz.
quote:
FOTOGRAFİK HAFIZA TEKNİKLERİ SETİ
Dünya Hafıza Şampiyonlarından olan Melik Duyar, bu sette size beyninizin sağ ve sol lob fonksiyonlarını birlikte ve dengeli olarak kullanmayı öğreterek, sahip olduğunuz fotografik hafıza gücünüzü keşfetmenizi sağlamaktadır.
Bilimsel araştırmalar zayıf hafıza veya hafıza zayıflığı diye bir şeyin olmadığını, sadece eğitimsiz bir hafızadan bahsedilebileceğini ortaya koymuştur. Okuduğunuz, gördüğünüz ve duyduğunuz her türlü bilgiyi hafızanızda tutmak istiyorsanız, bu set tam sizin için. Fotografik Hafıza Teknikleri Setinin sunduğu uygun hafıza eğitim programı ile istediğiniz bilgileri hem hafızanızda tutmayı, hem de gerektiğinde bu bilgileri kolayca hatırlamayı öğreneceksiniz. Kısacası hızlı, kolay ve kalıcı öğrenmeyi öğreneceksiniz.
Ayrıca liste halindeki bilgileri, yabancı kelimeleri, telefon numaralarını, tablo halindeki dökümanları, sayıları, yazılı metinleri ve daha birçok şeyi çok kısa sürede hafızanıza nasıl kaydedebileceğinizi öğreneceksiniz. Toplum karşısında heyecanlanmadan ve kağıttan okumadan konuşma yapabileceksiniz. Randevularınızı ve alışveriş listenizi unutmamayı öğreneceksiniz.
Kısacası "okuduğum, duyduğum ve gördüğüm bilgileri hafızamda tutamıyorum", "ders çalışıyorum ama bilgileri hafızamda tutamıyorum ve imtihanlarda hatırlayamıyorum" diyorsanız veya "hafızam zayıfladı ve bende unutkanlık başladı" diye düşünüyorsanız bunların çözümü artık kolay.
Beyninizdeki sınırsız güç ve hızlı öğrenme kapasitesi harekete geçsin istiyorsanız, bunu sağlayacak tek set şu anda elinizin altında duruyor. Unutmayın bir şeye sahip olmayı sadece istemek hedefe ulaşmak için yeterli değildir. Hedefe ulaşmak, ona ulaşmak için ilk adımı atmak ve harekete geçmekle mümkündür.
"Fotografik Hafıza Teknikleri" seti kasetli olmak üzere satışa sunulmuştur. Setler 3 kitap ve 6 kasetten oluşmaktadır.
Rehber Kitap - 1 : Bu rehber kitap setin 6 adet kaseti ile birlikte kullanılacaktır. 1. rehber kitap ve setin 6 adet CD'si veya kaseti fotografik hafıza tekniklerini size adım adım interaktif bir şekilde öğretmek üzere hazırlanmıştır. Kasetler bizzat Melik Duyar tarafından seslendirilmiştir, dolayısı ile seti takip etmek Melik Duyar'dan bire bir özel ders veya kurs almakla hemen hemen aynıdır.
Rehber Kitap - 2 : Tekniklerin ne olduğunu öğrenmek tek başına tekniklerin kullanılmasını sağlamak için yeterli değildir. Sette bu durum da düşünülmüş ve bu amaç için "24 Günlük Çalışma Rehberi"; adlı 2. rehber kitap hazırlanmıştır. Bu rehber kitabın amacı etap, etap sizi teknikleri kullanacak hale getirmektir.
Rehber Kitap - 3 : Bu rehber kitap fotografik hafıza tekniklerini ileri seviyede kullanmak isteyen okurlar için hazırlanmıştır. Bu kitap konuyla ilgili yeni bir sistem oluşturmak isteyenler için mükemmel bir kaynaktır.
Kaset ( 6 Adet) : Fotografik Hafıza Teknikleri kasetleri setin 1. rehber kitabı ile birlikte kullanılmak üzere hazırlanmıştır. Setin kullanımı 1. kasetin dinlenmesi şeklinde başlamaktadır. Setin 1. kitabı ile 6 adet kaseti tamamen birbiriyle ilişkilidir. Setin nasıl kullanılacağı setle birlikte gönderilen kullanma kılavuzunda izah edilmektedir.
"Fotografik Hafıza Teknikleri" seti tüm öğrenciler ve yetişkinler için hazırlanmış olup, kolay ve basit bir anlatım dili kullanılmıştır.