Şimdi Ara

<<< SATILIK FOTOĞRAF MAKİNASI MEKANİK >>>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR , HİÇBİR İŞİME YARAMIYOR İHTİYACI OLAN ALSIN KULLANSIN DİYE SATILIĞA ÇIKARDIM.
    DEĞERİNİN NE OLDUĞUNU BİLMİYORUM, AMA ALACAK ARKADAŞIN ELDEN GELİP ALMASINI TERCİH EDERİM.
    YADA ÖNCE HAVALE (GÜVENDİĞİM ARKADAŞLAR HARİÇ) SONRA KARGO OLUR.

OLYMPUS : 40 YTL.
    ÇANTALI MEKANİK FİLMLİ FOTOĞRAF MAKİNASI, DİGİTAL MAKİNALARDA OLAN BÜTÜN ÖZELLİKLER VE KALİTE MEVCUT.
    TÜRKİYE DE YOK. (YADA ÖYLE SANIYORUM)

CİHAZIN KENDİ RESİMLERİ.

YORUM SERBEST, VURUN BELİNE İLANIN
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkandere -- 28 Şubat 2008; 13:37:52 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hayırlı satışlar hocam , bu sonynin mp4 player mi foto makine mi walla anlamadım , cahilliğime ver :)
  • Bi bir çeşit PDA ama ilk PDA lardan. bu arada Clie hasarlı mı alt tarafı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atahualpa -- 22 Şubat 2008; 19:55:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: araknafobie

Hayırlı satışlar hocam , bu sonynin mp4 player mi foto makine mi walla anlamadım , cahilliğime ver :)

quote:

Bi bir çeşit PDA ama ilk PDA lardan. bu arada Clie hasarlı mı alt tarafı ?

sony clié peg t-42 organizerdir. 64mb. sd duo kartlı. hasar demek biraz fazla kaçar sanırım, hafif ezik gibi. (gibi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkandere -- 23 Şubat 2008; 0:37:01 >

• sony clié satıldı arkadaşlar

• Sen sattın ama biz hala ne oldugunu cozemedik :)
    Ben bakınca analog camera sandım ama
  • DÜKKAN İLANIYDI BU. YANINDA BİRDE SONY CLIé VARDI. SATILAN O.
    ANALOG KAMERA DURUYOR.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Necvox dvn-a1144
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • soru sorabilirmiyim

hocam bu alet çalışıyormu ?
  • smile seçimleriniz hoş değil, durumu anlatabilecek daha uygun ifadeler seçmelisiniz.
    evet çalışıyor....

• zamanını en değerli makinalarında biridir bu emektar...compact makinaların ilk zamanlarında tele zoom yapabilen bir objektife sahip gerçekten kaliteli fotoğraf verebilen bu cihaz maalesef zamanın akışına ve teknolojinin hızlı gidişatına boyun eğmiş durumda...
    niceleri gibi bununda devri çoktan kapandı.kimse film kullanmaz oldu ... cep telefonu diye bişey çıktı ama konuşmaktan başka her bişeye yarıyor meret... nedense insanlar bu cihazları tercih etmek yerine kalitesizde olsa renkler bozuk , net olmayan, karanlık fotoğraflar çıkaran cep denen illeti kullanıyorlar... sonrada ama neden böyle çıkıyor diyede hayıflanıyorlar...

aman insanoğlu bigün teknoloji bizide yenecek... aynı bu makina gibi boynumuz bükük kalakalacağız...
    umarım biz teknolojiyi kullanırız, teknoloji bizi kullanırsa işimiz bitik...
    herkese saygılar.

bir fotoğrafçı olarak yorum ekledim sayfana misafir oldum hayırlı satışlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: B@YMEN

zamanını en değerli makinalarında biridir bu emektar...compact makinaların ilk zamanlarında tele zoom yapabilen bir objektife sahip gerçekten kaliteli fotoğraf verebilen bu cihaz maalesef zamanın akışına ve teknolojinin hızlı gidişatına boyun eğmiş durumda...
    niceleri gibi bununda devri çoktan kapandı.kimse film kullanmaz oldu ... cep telefonu diye bişey çıktı ama konuşmaktan başka her bişeye yarıyor meret... nedense insanlar bu cihazları tercih etmek yerine kalitesizde olsa renkler bozuk , net olmayan, karanlık fotoğraflar çıkaran cep denen illeti kullanıyorlar... sonrada ama neden böyle çıkıyor diyede hayıflanıyorlar...

aman insanoğlu bigün teknoloji bizide yenecek... aynı bu makina gibi boynumuz bükük kalakalacağız...
    umarım biz teknolojiyi kullanırız, teknoloji bizi kullanırsa işimiz bitik...
    herkese saygılar.

bir fotoğrafçı olarak yorum ekledim sayfana misafir oldum hayırlı satışlar...

güzel yorumun için teşekkürler dostum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.