Şimdi Ara

Satılık Fenerbahçe bayrağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-takim-sporlari-futbol-yeni-yaptirip-sadece-3-dk-kullanilmis-fener-bayragi/detay

Açıklama:

"Arkadaşlar bir yığın para vererek yaptırdığım bu bayrak 90 metrekaredir... Sadece logosu bir bayrak parası kadar tutmuştur.. Fener-Trabzon maçı sonrası sadece 3 dakikalığına asılmıştır.. Bursa maçının 2 - 2 bittiği sanılarak evimin balkonundan sarkıttım.. Yanlışlık sonrası çıkarılıp sandığa kaldırılmıştır... Bayrakçının bana hediye ettiği arabada sevinirken sallamak için 40 x 60 boyutundaki bayrakta yanında hediye edilecektir. Ben artık dayanamıyorum.. Takım değişikliği sebebi ile satıyorum... Bayrak hakkında aklınıza birşey gelmesin ilk günkü gibi tertemiz sadece 3 dakikalığına görev yapmıştır... alacak arkadaşa hayırlı olsun..."

yalnız bayrak güzelmiş.kumaşı falan baya kaliteli duruyo fotoğrafta.

• Bursaspor bayrağı ile takas edilir
  • aklı sıra dalga geçiyor.
  • Az kullanılmış fb bayrağı, sahibinden
  • az kullanılmıs zeka satsaydı daha çok para ederdi
  • Takım bayraklarını şakalara Alet edilmemesi gerekir.
  • aziz yıldırım'ın astığı bayrak değil mi bu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BEŞİKTAŞ 100.YIL FORMASI
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla bayrağın hatırası baya büyük, sırf hatırası milyarlar eder bence..
  • quote:

Takım değişikliği sebebi ile satıyorum... Bayrak hakkında aklınıza birşey gelmesin ilk günkü gibi tertemiz sadece 3 dakikalığına görev yapmıştır...

• öyle tutarsa takımı böylede değiştirir, takım tutmak öyle olmaz bilmiyor herhalde
  • adama bak takımı şampiyon olamadı diye takım değiştiriyo şimdide bursalı olur
  • benim anlamadığım başka bir noktda şu hadi stad taki fb liler neyse onlar şampiyon olduk sanıp sahaya iniyolarda ama bu insan evde hiçmi tv ye bakmıyor tv de bas bas bağrıyodu şampiyon bursa diye.... ayrıca bayrak sadece 3dk lına açıldı diyor fb şampiyon oldunu sandığında akşamdı ama resimdeki foto öğle saatlerine ait.... nese bir gsli olarak yanlış anlaşılmak istemem benden bukadar
  • canerer@ ciddi sanıp ciddi mesajlar atmayın yahu.

Okuyunca komik gözüküyor. []sm=icon_ohmygod.gif]
  • ''...Bayrakçının bana hediye ettiği arabada sevinirken... ''

bayrak alana araba mı hediye ediliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasım04

''...Bayrakçının bana hediye ettiği arabada sevinirken... ''

bayrak alana araba mı hediye ediliyor

yok cümlede bi abukluk olmuş

bayrakçı ona arabada sallamak için başka bi bayrak hediye etmiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.