Şimdi Ara

Satılık Fazlalıklar - İzmir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Denizli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

PS2 Demo Disc Koleksiyonu: 25TL
    Playstation 2 için PSM dergisinin verdiği demo diskleridir. Toplamda oynanabilir TAM 70 demo ve onlarca oyunu tanıtım videosu mevcuttur. Koleksiyoncular için kıymetli olabilir. Elinize geçecek 70 demodan bazıları şunlar: God of War, God of War II, Burnout Revenge, Metal Gear Solid 3, PES 2006, UEFA Champions 2006-07, Silent Hill 3, LMA Manager 2007, Obscure 2, King Kong, Fifa 06, Driver 4, We Love Katamari, Toca Race Driver 3, Battlefield 2, Urban Reign The Godfather, Commandos: Strike Force, Drakengard 2, Castlevania, Ratchet: Gladiator, The Sims 2, Spartan: Total Warrior, LA Rush, Ghost Recon, Hitman 2, Dog's Life, Final Fantasy X-2, Eragon, Mercenaries, Fahrenheit, Transformers, Crash Team Racing, Everybody's Golf ve daha fazlası....

CD formatında toptan eski PC oyunları: 15TL
    DVD döneminden öncesine uzanan 40-50 civarında oyundur. Yer kapladıkları için toptan satıyorum, içlerinden seçmece imkanı yoktur bu yüzden. Birkaç CD yıllara yenik düşmüş olabilir ama oyunların tanesi 50 kuruştan az fiyata denk geleceği için alıcıya problem olacağını sanmıyorum. Çocuklara oyalanmaları adına güzel bir armağan olabilir. Kargo'dan tasarruf etmek adına CD kutularını yollamayabilirim. Detaylar için özel mesaj atınız.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfun808 -- 5 Ocak 2012; 19:48:52 >

• JWiN USB 5700 PC Titreşiml hocam bunu ben alayım izmirdeeyim bende.
  • Arkadaşın ödeme yöntemini sevdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satlık parçalar (izmir)
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.