Şimdi Ara

SATILIK Evga GTX 970 Superclocked ACX 2.0 4GB GDDR5 Ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
3
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 SATILIK Evga GTX 970 Superclocked ACX 2.0 4GB GDDR5 Ekran kartı
    Herkese merhaba,

AMD Ekran kartına geçmeyi/yükseltmeyi istediğimden nvidia ekran kartımı satıyorum.

Kart özellikleri:https://www.evga.com/products/specs/gpu.aspx?pn=8296b494-5d1d-400d-b2e8-d00ccd71e088
    Part Number: 04G-P4-2974-KR

Ekran kartını kasım ayının ortalarında sahibinden.com üzerinden donanimhaber.com'da da üyeliği olan birinden aldım.
    Ekran kartını satın aldığım kişi ilk sahibiydi,bilgisayar mühendisi olduğu için kartı çok titiz kullandığını belirtmişti.
    Kart RX480/RX570 muadilidir. Bellekleri Elpida markadır.
    Ledleri olmamasına karşın yine de çok şık ve sade bir kart.

Kartta ufak bir coil whine var gibi ses nadiren oluyor olunca da çok az oluyor.
    Bu zaten GTX 970 serisinin kronik problemidir bilen bilir. Onun dışında kartta en ufak bir problem yok.
    Ayrıca kartın vidasının üstünde güvenlik etiketi duruyor yani kart daha önce hiç açılmamış.
    Kasadan söktüğümde vida üzerinde güvenlik etiketinin olmadığını gördüm yanlış bilgi verdiğim için özür dilerim k.bakmayın
    ilk sahibi sanırsam termal macun yenilemesi yapmış. ama konuda da belirttiğim gibi kart sorunsuzdur.

Garanti sizin de bildiğiniz üzere ne yazık ki yok fakat kutu ve kutu içeriği mevcuttur.

Öncelikli olarak izmir şehir içinde satış yapmayı düşünüyorum,getli satış ve takas düşünmüyorum.

Ekran kartı için belirlediğim fiyat 650 liradır.

Kutu ve ekran kartının fotoğrafları gün içinde eklenecektir.

Herkese iyi günler ve iyi forumlar.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 650 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Kartin ilk sahibi arkadas ile gorustum karti ne icin soktugunu hatirlayamadigini fan temizligi icin acmis olabilecegini soyledi.kartin ilk sahibi oldugunu tekrar sordum ve ilk sahibi oldugunu soyledi.

Bu aciklamayi uzerini cizdigim cumle icin ekliyorum.
    K.bakmayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem komple satılacağından ekran kartı satıştan çekilmiştir,
    sistemin detaylarına ve fiyatına linkten ulaşabilirsiniz:https://forum.donanimhaber.com/satilik-ryzen-5-2600-kasa-aoc-75hz-1ms-fhd-freesync-monitor-toplam-4000tl--142187451#142187451
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.