Şimdi Ara

SATILIK ESCAPE FROM TARKOV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Hesabın ilk sahibiyim. Standart editiondur. Tekliflerinizi özel mesajla yapabilirsiniz.
    SATILMIŞTIR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badchucky -- 16 Haziran 2019; 21:41:22 >

• Teklif diyene kadar keşke fiyat yazsaydınız hocam veya aralığını yazsaydınız ben dahil kimse bilemez ki oyunun piyasasını burada.
  • Özelden çok saçma sapan fiyatlar geliyor. Ücretsiz gelen kodlardan satış değildir. Oyunu bayağı zamandır oynamıyorum. O yüzden aklımda tam bir fiyat yok.
    Mantıklı teklif verene direk satıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badchucky -- 16 Haziran 2019; 8:8:3 >
  • Fiyat belirtmek zorundasın yoksa konu açamazsın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aklımdaki fiyat 150-200 arasındadır. Pazarlık vardır. Komik olmadığı sürece tekliflerinizi özelden yazabilirsiniz. Başka oyunlarla takas veya eş değerine yakın euw riot pointle takas edilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badchucky -- 16 Haziran 2019; 12:50:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: badchucky

Aklımdaki fiyat 150-200 arasındadır. Pazarlık vardır. Komik olmadığı sürece tekliflerinizi özelden yazabilirsiniz. Başka oyunlarla takas veya eş değerine yakın euw riot pointle takas edilebilir.
    Zaten oyunun kendisi sıfırı 35 euro 232 TL 200 250 TL nedir ve bu hesabı satarken alan kişi size güvenip 2 hafta beklemek zorunda çünkü email 2 haftada değişiyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alptunga22

Zaten oyunun kendisi sıfırı 35 euro 232 TL 200 250 TL nedir ve bu hesabı satarken alan kişi size güvenip 2 hafta beklemek zorunda çünkü email 2 haftada değişiyor :)

Alıntıları Göster
    Kardeşim şu konuya mesaj yazmayın. Kedi ciğer muhabbeti gibi almıcak olan düşük zekalı arkadaşlarım konuya yazmaktan bir işe yaramıyor. Fiyatı değiştirdim. Bu konuya yazmak yerine başka işe yarayan bir şeyler yapın. İnsanlar zorla satmıyor. Konuya bakarsın almazsın ve doğal olarak yazmazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badchucky -- 16 Haziran 2019; 12:52:5 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alptunga22

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Gerekli şikayet yapıldı. Gereken işlem acil yapılırda bu konu gibi diğer konularda çöp olmaz.
  • quote:

Gerekli şikayet yapıldı. Gereken işlem acil yapılırda bu konu gibi diğer konularda çöp olmaz.

Alıntıları Göster
    İstediğin yere şikayet et sen önce müşteri olarak gördüğün insanlarla düzgün konuşmayı öğren gel buraya istediğin gibi insanların aklıyla dalga geç sonra şikayet yapıldı de bırak bu ayakları sen kendi seviyeni önce bir koru karşındaki insan sana kötü bir şey derse yaparsın şikayetini.
  • Sen müşteri değilsinki düşük fiyata almaya çalışan bir insansın.(Ölücü tabiri tam yerinde olur senin için)
    Şikayet için kötü bir şeymi olması gerekiyor. Hem almıcak olan birisin hem boş boş yazan bir insansın. Gördüğüm kadarıylada her konuya böyle yazan bir tipsin.
  • quote:

Sen müşteri değilsinki düşük fiyata almaya çalışan bir insansın.(Ölücü tabiri tam yerinde olur senin için)
    Şikayet için kötü bir şeymi olması gerekiyor. Hem almıcak olan birisin hem boş boş yazan bir insansın. Gördüğüm kadarıylada her konuya böyle yazan bir tipsin.
    35 Euro- 232,12 TL ben burada sana oyunun fiyatından bahsettim sen ise 200 250 TL diyorsun burada nerede ölücü fiyat ?
    üstelik hesabı satarken firmanın belirlediği kurallar var maili 2 hafta boyunca değiştiremiyorsun bunu dile getirdim ve hemen gözünde kötü biri oldum.
    kusura bakma ama burada bence kötü niyet taşıyan sensin sana bilmediğin veya insanların bilmesi gerektiği şeyi söylediğim de hemen üstüme gelmeye başladın.
    eğer bu iyi niyetimi kötü bir niyet olarak algılıyorsan kusura bakma burada tek kurnazlık peşinde koşan sensin derim oyunun satış fiyatı belli şuan ki euro da belli ve firmanın belirlediği mail değiştirme kuralları da belli bunu söyledim diye kötü olan bensem öyle olsun :)

• quote:

Aklımdaki fiyat 150-200 arasındadır. Pazarlık vardır. Komik olmadığı sürece tekliflerinizi özelden yazabilirsiniz. Başka oyunlarla takas veya eş değerine yakın euw riot pointle takas edilebilir.
    Gerçi hemen fiyatını da değiştirmişsin iyi bakalım inşallah satarsın iyi satışlar.
  • Hocam almak istiyorum görüşebileceğimiz tel no yada mail verir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.