Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK Elektronik Tesla Alevsiz Çakmak USB Şarjlı Dokunmatik LED Ekranlı Satın Al 23 Aralık 2019 14:23 1 1 SATILIK Elektronik Tesla Alevsiz Çakmak USB Şarjlı Dokunmatik LED Ekranlı Merhaba,Elektronik Tesla Alevsiz USB Şarjlı Dokunmatik LED Ekranlı Çakmağı 45 TL'ye satıyorum. Piyasada 150 TL bandına satılıyor. Hiç kullanılmadı. Usb şarj kablosu beraberinde gönderilecektir. Ürünün rengi Mat Siyahtır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 45 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Eskişehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 43 Numara Nike Lacivert Ayakkabı SATILIK Ds Damat Köstekli Saat Bluedio T2S Kablosuz Mikrofonlu Kulaklık Nikon Coolpix L310 Dijital Fotoğraf Makinası SIFIRDAN FARKSIZ
urun.n11.comTesla Alevsiz Çakmak Dokunmatik Parmak Sensör Usb Şarjlı - n11.comhttps://urun.n11.com/tasinabilir-sarj-cihazi/tesla-alevsiz-cakmak-dokunmatik-parmak-sensor-usb-sarjli-P376980408?renk=MAV%C4%B0&gclid=CjwKCAiAob3vBRAUEiwAIbs5TuSyGMvDXvYncKo9m5EENqtfQKGRCClJuPCVw4wAUnyczzO4pZnjAxoCv3MQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds
orhan_seyfic O kullanıcısına yanıt ben görmemiştim hocam fiyat 55lira olarak revize edildi. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 43 Numara Nike Lacivert Ayakkabı SATILIK Ds Damat Köstekli Saat Bluedio T2S Kablosuz Mikrofonlu Kulaklık Nikon Coolpix L310 Dijital Fotoğraf Makinası SIFIRDAN FARKSIZ