Şimdi Ara

Satılık Ekranı Kırık S4 İ9505

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihaz abimindir, İzmir içi elden verilir. Cihaz imei kayıtlıdır, herhangi bir sorunu yok :)

http://forum.donanimhaber.com/m_87053644/f_//tm.htm#87089009

Fiyat 450 lira.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknownartist -- 28 Ocak 2014; 23:26:01 >

• izmirden veya batmandan elden satılacaktır
  • ekran mı, dokunmatik mi kırık?(yada 2side mi?) temizlik durumu ve yurtici yurtdısı durumunu yazarmısınız? Son olacak rakamıda PM lerseniz memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SCORPION07

ekran mı, dokunmatik mi kırık?(yada 2side mi?) temizlik durumu ve yurtici yurtdısı durumunu yazarmısınız? Son olacak rakamıda PM lerseniz memnun olurum.

Ekrani değil dokumatigi kirilmis, cihaz yurtdisi ama imei kayitli. Herhangi bi kayit sorunu yok, fiyat zaten belli :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobile-t

bakın nasıl bir adam bu cihazı satan adam satıcı değil makarada....

mobile-tKayıt Tarihi: 17 Mayıs 2012 28 dk. önce, 17:21 sanalpazardan 400 verebilirim

unknownartist4 dk. önce, 17:46 420 ye ilan acabilirim :)

mobile-t2 dk. önce, 17:47 cingen pazarlıgı yapmayalım 400 de iyi para komple lcdmi gidik dokunmatikmi ekran calısıyormu yanı

unknownartistbir dk. önce, 17:48 Size satmiyorum :) iyi gunler.

mobile-t27 sn. önce, 17:49 oda iyiymiş ne adamlar var la

cihazı satan benim,unknownartist in abisiyim... sanalpazar farkını arkadaş öderse 400 olur dedim kardeşime. sonuçta sanalpazar kesintisi de oluyor. hala aynı fikirdeyim. benim elime 400 geçerse tamam, size verelim telefonu
  • yok kardes kalsın sizinle iş olmaz siz satın 420ye alan olursa ben boyle artistlik gormedim
  • quote:

yok kardes kalsın sizinle iş olmaz siz satın 420ye alan olursa ben boyle artistlik gormedim

Once saygili olacaksin, mahalle arkadasin değilim, cingen pazarligi lafini duyunca 1000 tl desen gene satmam. Ne zaman bi urun satsam senin gibi adamlar, az edep yahu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sizin gibilerden edep dersi almayacagiz burada ilk once durust olacaksiniz ...yok abim yok kardesim cihazda dokunmatik kirik diyorsunuz baska bir ilanda urunun fotolarini koymussunuz cihaza parmakla yuklenmisler cihazin lcd dahi gidik ekran calismiyor birakin kasa bile yamulmus nasil parmaksa ....birde ilana sadece dokunmatik yazmislar....cihaza 450 demisler cihazin sadece lcd veya dokunmtaik degisim sansi yok s4 ler bu yapida cihazlar ve bu sekilde lcd seride 200 dolardan asagi bulamazsiniz ve yurtdisi i9505 yaklasik850 900 tl ikinci el garantili cihaz parasi bu tip insanlara prim vermemek lazim hem yalan dolan hemde artistlik yaoacaklar herkes okusun taniyin bu tipleri forumda

• quote:

Sizin gibilerden edep dersi almayacagiz burada ilk once durust olacaksiniz ...yok abim yok kardesim cihazda dokunmatik kirik diyorsunuz baska bir ilanda urunun fotolarini koymussunuz cihaza parmakla yuklenmisler cihazin lcd dahi gidik ekran calismiyor birakin kasa bile yamulmus nasil parmaksa ....birde ilana sadece dokunmatik yazmislar....cihaza 450 demisler cihazin sadece lcd veya dokunmtaik degisim sansi yok s4 ler bu yapida cihazlar ve bu sekilde lcd seride 200 dolardan asagi bulamazsiniz ve yurtdisi i9505 yaklasik850 900 tl ikinci el garantili cihaz parasi bu tip insanlara prim vermemek lazim hem yalan dolan hemde artistlik yaoacaklar herkes okusun taniyin bu tipleri forumda

Baska bir ilan dediginizin adresini yazdim zaten, hersey yaziyor, ne sacmaliyorsunuz?

Edepli olun.

• Bende bir telefoncuya gosterdim ilanınızı almayı dusunuyordum cihazı, ancak S4 lerin DOKUNMATİKLERİ İC EKRANLA BİRLİKTE degisiyormus ve 500-600tl imis fiyat.

Sanırım 400+tamiri =900-100TL yi bulacak ki budurumda zaten tamirsizlerini o fiyattan satıyorlar...

Yanlısım -telefoncunun yanlışı- varsa duzeltin. Fiyatı daha uygun tutabilirseniz dusunuyorum ancak, Tesekkur ederim.
  • Cihaza 450 liraya ekran taktirdim, telefoncu bile 400 liraya alabiliirim dedi, karsinizda piyasayi bilmeyen biri yok gencler, telefonculuk yapan mezarcilara satmam tabi.

Cihazi kendim kullanacam. Ilan silinebilir.

• unknownartist kullanıcısına yanıt
    350 ye bile ekran bulunabilyor 400 gayet ii fiyat vermiş arkadaş neyse size tekrar hayrlı olsn
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.