🎮 Selam Dostum!
Ben bu işi tamamen farklı bir mantıkla yapıyorum. Amacım kar etmek değil, oyunu zaten kendim oynayan bir kullanıcı olarak yanımda oyun için destekçi almak.
👉 Bunun faydası şu: Hesap çok kişiye verilmediği için oyundan atılma, oynayamama gibi sorunlar en düşük seviyeye iner ve sana tertemiz, sorunsuz bir deneyim kalır.
Buradaki oyunlar %100 benim tarafımdan, direkt PlayStation Türkiye Store üzerinden satın alınmıştır. Yani ortalıkta dolaşan hesaplar ya da belirsiz kaynaklı şeyler yok.
Bu yüzden:
- Oyunları çok fazla kişiye satmıyorum,
- Satış fiyatını da Türkiye satış fiyatından düşerek, üzerine sadece hizmet ve komisyonları ekleyerek belirliyorum.
- Her oyunun satışını yapmıyorum; çünkü kar amacı gütmüyorum. Sadece kendimin de oynamak istediği oyunları temin ediyorum ve sizi de aslında yanıma oyun kardeşi olarak alıyorum.
📌 Ne elde edersin?
✔️ Oyunun tam lisanslı versiyonu
✔️ Hikaye moduna erişim
✔️ Varsa DLC’ler ve ek içerikler
✔️ Bazen ekstra oyun içi sürprizler
💡 Küçük Tavsiye
Oyunları offline modda, internet bağlantısını kapatarak oynarsan hem senin için hem benim için hem de diğer kullanıcılar için en sorunsuz yöntem olur.
💬 Destek Konusu
7/24 yazıp hayal satmak istemem. Samimi olalım: Mesajını görür görmez dönerim ama bazen 15–20 dakika, bazen 1 saat sürebilir. Ama en kısa sürede mutlaka destek olurum.
⚠️ Kurallar
- Hesap bilgilerini değiştirmek yasaktır, aksi tespit edilirse tekrar hesap verilmez.
- Birden fazla konsola kurulum yapılamaz.
- Hesap devredilemez.
- Oyunu benden habersiz silersen ya da hesaptan çıkarsan tekrar giriş verilmez.
- Kurallara uyulmazsa geri ödeme yapılmadan erişim iptal edilir.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.