Şimdi Ara

SATILIK Dying Light The Beast Deluxe Edition | PS5 Paylaşımlı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
75
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Hesap Türü #Secondary Hesap Bölgesi #TR
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 SATILIK Dying Light The Beast Deluxe Edition | PS5 Paylaşımlı

🎮 Selam Dostum!

Ben bu işi tamamen farklı bir mantıkla yapıyorum. Amacım kar etmek değil, oyunu zaten kendim oynayan bir kullanıcı olarak yanımda oyun için destekçi almak.

👉 Bunun faydası şu: Hesap çok kişiye verilmediği için oyundan atılma, oynayamama gibi sorunlar en düşük seviyeye iner ve sana tertemiz, sorunsuz bir deneyim kalır.

Buradaki oyunlar %100 benim tarafımdan, direkt PlayStation Türkiye Store üzerinden satın alınmıştır. Yani ortalıkta dolaşan hesaplar ya da belirsiz kaynaklı şeyler yok.

Bu yüzden:

• Oyunları çok fazla kişiye satmıyorum,
    • Satış fiyatını da Türkiye satış fiyatından düşerek, üzerine sadece hizmet ve komisyonları ekleyerek belirliyorum.
    • Her oyunun satışını yapmıyorum; çünkü kar amacı gütmüyorum. Sadece kendimin de oynamak istediği oyunları temin ediyorum ve sizi de aslında yanıma oyun kardeşi olarak alıyorum.

📌 Ne elde edersin?

✔️ Oyunun tam lisanslı versiyonu

✔️ Hikaye moduna erişim

✔️ Varsa DLC’ler ve ek içerikler

✔️ Bazen ekstra oyun içi sürprizler

💡 Küçük Tavsiye

Oyunları offline modda, internet bağlantısını kapatarak oynarsan hem senin için hem benim için hem de diğer kullanıcılar için en sorunsuz yöntem olur.

💬 Destek Konusu

7/24 yazıp hayal satmak istemem. Samimi olalım: Mesajını görür görmez dönerim ama bazen 15–20 dakika, bazen 1 saat sürebilir. Ama en kısa sürede mutlaka destek olurum.

⚠️ Kurallar

• Hesap bilgilerini değiştirmek yasaktır, aksi tespit edilirse tekrar hesap verilmez.
    • Birden fazla konsola kurulum yapılamaz.
    • Hesap devredilemez.
    • Oyunu benden habersiz silersen ya da hesaptan çıkarsan tekrar giriş verilmez.
    • Kurallara uyulmazsa geri ödeme yapılmadan erişim iptal edilir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 350 TL Miktar : 15 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kocaeli, Gebze Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.