Satılın Dungeons & Dragons Online bütün dvd içerigi ile birlikte dün bi arkadaşımdan hediye olarak aldım biraz oynadım ve satıyorum.
Fiyat 60 YTL.
Account un bedava 30 günü devam ediyor.Yani 8 agustos ta biticek.İstanbul içi elden verilicek.
0 dan tek farkı bedavasının 1 gün kullanılmış olmasıdır ama fiyat farkı neredeyse 1 aylık üyeliginden fazla.
Ya aga almayı düşünmüyorum ama Bi sorum var Nie aldn nie satıosun bole şeyleri hep görüyoum bu forumda yani insan nie bi oyunun orjinini alıp 1 gün oynayıp satar oyunmu dandikti ?
1.hediye geldi sevindim ama her ay 10 dolar fln yatırmak gerekiyor ilk bedav aydan sonra maddi durumdan dolayı satıyorum.Birde ben müzikle ugraşıyorum fazla oyun oynamıyorum bunu satıp para biriktiricem üstüne kendime gitar efekt pedalı alıcam.
bu arada şüphesi olana faturayı da gösterebilirim (tarih konusunda )
aslında d&d online beklediğim bi oyundu ama içinde pvp ve crafting olmaması soğuttu beni. yoksa savaşları ve grafik animasyonları muhteşem.
pvp olmayan online oyuna online oyunmu denirya aga bu mesajdan sonra zaten burda forumu seferber etsen satılmaz o oyun bence ama işla kısa zamanda sataar efect pedalını alır güzel parçalarda kullanırsın !!!
ben d&d oynuorum ama masa başı d&d yani pc oyununu oynamıorum çok sevdiim ve zevk aldıım bi oyundu ama beni de pvp olmaması çok soğuttu yoksa harika olabilirdi
abi o oyunda en fazla 10 lvl varmış bildiim kadarıyla ama 10.levela ulaştıktan sonra oyunda yapıcak hiçbieşe kalmıyomuş...Yani dandiriğe daha yakın bir oyun.
ya arkadasım bu bolum wow bolumu farkındamısın neden buraya yazıyorsunkı bunu anlamıyorum + o oyunda bespara etmez yabnı pvp olmayan oyunun bıamacıda olmaz zaten
quote:
Orjinalden alıntı: deniz93
abi o oyunda en fazla 10 lvl varmış bildiim kadarıyla ama 10.levela ulaştıktan sonra oyunda yapıcak hiçbieşe kalmıyomuş...Yani dandiriğe daha yakın bir oyun.
d&d de max lvl 20 ayrıca lvl 20 olunca da hiç bişi bitmio ben masa başı d&d ye göre konuşuom...
oyunda max level 10 ve her level da rank var ayrıca oyun inanılmaz bir takım ruhu yansıtıyor.Az ve öz insan oynuyor ve herkes çok iyi oyundaki
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme