Şimdi Ara

Satılık Diablo 3 + RoS 615 Paragon, Üst Seviye Karakterler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Selamlar. Artık oynamadığım ve bilgisayar oyunlarına da çok fırsat bulamadığım için hesabımı satıyorum. 615 Non Season, 214 Season Paragon seviyesi mevcut. Tüm karakterler level 70, season'da Demon Hunter ve Witch Doctor mevcut, non season'da 2 Witch Doctor, 2 Monk, 2 Wizard, 1 Barbarian, 1 Crusader, 1 Demon Hunter var.

Non season'da tüm karakterler tamam, hepsi T6 yapabiliyor, tüm karakterler için de en iyi item'lar mevcuttur (Monk ve Barbarian için ufak eksiklikler var.) ve her türlü build için en iyi item'lar mevcut. Tek tek yazmam da incelemek de uzun sürecektir, 835 milyon altın, 5 tane kullanılmamış Ramaladni's Gift (Diğer build'ler için anahtar tüm item'lara toplamda 15 adet falan soket açılmıştır.), bir sürü item materyali ve gem, bir sürü yedekte item mevcut. Özellikle WD ve DH için gerek silah, gerek eldiven, gerekse Hellfire Amulet ve yüzükler en iyi seviyededir. Beş altı ay önce 600-700'e bu seviye hesapların gittiğini görmüştüm, o zamanlar arkadaşıma da üç karakter dolu bir hesap almıştık, pazarlıkla 350 liraya.

Hesapta şu var bu var diye yazmıyorum, siz eğer oyundaki en iyi item'ları ve ihtiyaç olacakları biliyorsanız sorabilirsiniz. Bilmiyorsanız da istediğiniz soruyu sorabilirsiniz, yanıtlayabilirim.

Fiyat: 450 lira. Ankara içi elden satış yapabilirim, benim laptop'tan hesabı verebilirim. Ya da oyunu indirirsiniz şifreyi ve mail adresini değiştirirsiniz. Ben oynadığım dönemde binlerce saatimi eğlenerek geçirsem de artık oyunu oynamadığım için satmak istiyorum, kimseye güven sorunu yaşatmam. Tablet, müzik çalar ya da telefon ile takas düşünebilirim.

Her ne kadar çok detay içermese de birkaç screenshot paylaşayım. Dürüst olmak gerekirse hesabımın ederini 600-700 lira olarak görüyorum, iki üç core item haricinde olan item'ların hepsi en üst seviyedir.

İyi forumlar.
     Satılık Diablo 3 + RoS 615 Paragon, Üst Seviye Karakterler Satılık Diablo 3 + RoS 615 Paragon, Üst Seviye Karakterler Satılık Diablo 3 + RoS 615 Paragon, Üst Seviye Karakterler
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 2 Şubat 2015; 9:10:38 >

• Yanlışlıkla güncelledim. Hesabımı satmıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.